Στη Μαγιόρκα ταξίδεψαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, επιλέγοντας το δημοφιλές ισπανικό νησί για μια καλοκαιρινή απόδραση μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, απολαμβάνει χρόνο για δύο, εξερευνώντας όμορφες γωνιές του νησιού και χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα.
Οι στιγμές τους στη Μαγιόρκα
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επισκέφθηκαν ξεχωριστά σημεία της Μαγιόρκα, απόλαυσαν τις παραλίες και έκαναν βόλτες, έχοντας την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον.
Η ηθοποιός θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την απόδρασή τους, δίνοντας μια μικρή εικόνα από την καθημερινότητά τους στο νησί.
Φωτογραφίες από την καλοκαιρινή απόδραση
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει σε όμορφα τοπία της Μαγιόρκα, ενώ ξεχωρίζουν οι εικόνες από τις βόλτες και τις στιγμές ξεκούρασης.
Το ζευγάρι φαίνεται πως απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή του, γεμίζοντας τις μπαταρίες του και κρατώντας παράλληλα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.