Η Τζένη Καζάκου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο και το περιοδικό "OK!" μιλώντας τόσο για τον φόβο απώλειας των γονιών της όσο και για την ψυχοθεραπεία στη ζωή της.
Η ψυχοθεραπεία στη ζωή της
Αναφορικά με το ποια ήταν η αφορμή που οδηγήθηκε στον ψυχοθεραπευτή, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως "Είχα φτάσει σε μια κατάσταση όπου δεν με ενδιέφερε τίποτα, ούτε για τους γύρω μου ούτε για τη ζωή ούτε για τον εαυτό μου. Για χρόνια κράταγα μέσα μου πράγματα και, κάποια στιγμή, άρχισαν σιγά σιγά να σκάνε. Έβγαλα διάφορα ψυχοσωματικά και τότε συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα".
Ο μεγάλος της φόβος
Μιλώντας για τον μεγαλύτερο φόβο της, η Τζένη Καζάκου ανέφερε ότι "Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να χάσω τη μαμά και τον μπαμπά μου. Ενώ δεν μεγάλωσα σε μια κλασική οικογένεια, με τα καθιερωμένα κυριακάτικα τραπέζια και όλα τα υπόλοιπα, έχω πολύ πιο μεγάλη σύνδεση με τους γονείς μου. Αυτό το τατουάζ, εδώ στο χέρι μου, ένα τριαντάφυλλο με την ημερομηνία που "έφυγε”, ήταν το πρώτο που χτύπησα και είναι για τον παππού μου, τον Φώτη, τον πατέρα της μαμάς μου".
Εξήγησε, μάλιστα, πως "Ήταν σαν δεύτερος μπαμπάς μου, η πρώτη απώλεια που είχα στη ζωή μου. Όταν τον έχασα, συνειδητοποίησα πόσο μικρή είναι η ζωή και πόσο σημαντικό είναι να λες – τώρα που μπορείς και όχι αύριο ή μεθαύριο – "σ’ αγαπώ”, "μου λείπεις”, 'καληνύχτα'"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr