Κάθε λόγο για να είναι χαρούμενη έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς σήμερα, Δεκαπενταύγουστο, τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν την ονομαστική τους εορτή.
Η παρουσιάστρια του "Happy Day" στον Alpha έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, στη λεζάντα της οποίας έστειλε τις ευχές τις στις κόρες της, στη Νάγια και στη Μαίρη Σοφού, στην αδερφή της, στη μητέρα της αλλά και στη μητέρα του συζύγου της, του Θέμη Σοφού.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τις κόρες της και έγραψε: "Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας μας. Σήμερα γιορτάζει η "μισή" καρδιά μου. Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας,τη μαμά μου,την πεθερά μου και την αδελφούλα μου.
Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από χρόνια αλλά είναι από τις αγαπημένες μου".
Θέμης Σοφός: "Είμαι πάντα ερωτευμένος με τη Σταματίνα - Δύο εγκυμοσύνες δεν οδήγησαν στο φυσικό τους αποτέλεσμα"
Ο Θέμης Σοφός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" το πρωί της Κυριακής, με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά -μεταξύ άλλων- για το γάμο του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και τα τρία τους παιδιά.
Ο Θέμης Σοφός ανέφερε αρχικά πως "Δεν υπάρχει μυστικό για έναν αρμονικό γάμο. Βασικό συστατικό είναι η ελευθερία, ο σεβασμός, η ταπεινότητα κι η αυτοθυσία στον γάμο. Σε μια διαφωνία -που θα υπάρξουν διαφωνίες- κάποιος πρέπει να κάνει πίσω. Είμαι πάντα ερωτευμένος με τη Σταματίνα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί"
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι "Είμαι χαζομπμαπάς κι έχω αδυναμία και στα 3 παιδιά μου. Είχαμε πέντε εγκυμοσύνες αλλά οι δύο δεν οδήγησαν στο φυσικό τους αποτέλεσμα. Βλέπουμε με τη Σταματίνα ότι τα τρία μας παιδιά είναι το δώρο που μας χάρισε ο Θεός και προχωράμε αγαπημένοι και ενωμένοι. Θα θέλαμε κι άλλα παιδιά, αλλά ο Θεός αποφασίζει. Ό,τι έρθει, καλοδεχούμενο είναι. Σέβομαι απεριόριστα την εργασία της γυναίκας μου και τη μαχητικότητά της. Η δημοσιότητα της δουλειάς της ήταν κι η επιλογή μου να απέχω".
Η οικογένεια της παρουσιάστριας
Στις 25 Ιουνίου 2011, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παντρεύτηκε τον δικηγόρο Θέμη Σοφό. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τη Νάγια (γεννημένη την 1η Μαΐου 2013), τη Μαίρη (γεννημένη στις 11 Ιουνίου 2014) και τον γιο τους, Γιάννη (γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 2018).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr