Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Δέχτηκα παρενόχληση και απάντησα με ένα μπουκέτο - Μπαίνοντας στο σπίτι τον είδα με τη ρόμπα"

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλά για την παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε μία συνέντευξη στην Espresso και στον Στέργιο Σαμαρτζή. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί.

"Δέχτηκα παρενόχληση και απάντησα με ένα μπουκέτο. Δεν το δέχτηκα τόσο εύκολα, δεν μπήκα στη διαδικασία να πω κάτι. Έχω πολλά στάδια πάνω σε αυτό. Έχω δεχτεί διάφορες κακοποιήσεις και χούφτωμα και με λεκτικό λόγο που απάντησα με μπουκέτο" είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και πρόσθεσε: "Έχει τύχει να μου πούν "Πήγαινε στο σπίτι του τάδε να σε δει, θα σε φτιάξει". Δεν έχω πάει ποτέ. Μην κάνετε ποτέ αυτή την κίνηση. Ότι ξαφνικά αυτός θα σε δει και θα πας να υπογράψεις 15 συμβόλαια… Και ποιος είναι αυτός στην τελική. Κανένας δεν είναι. Οι πουθενάδες είναι που τα κάνουν αυτά. Είναι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν άλλα πράγματα".

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιέγραψε τη δική του εμπειρία: "Μπαίνοντας στο σπίτι τον είδα με τη ρόμπα τον κύριο, ήμουν πιτσιρίκι και ήθελα να βρω έναν τρόπο να ξεκινήσω τα κάστιγκ και να κάνω καλύτερα πράγματα. Με βλέπει και αρχίζει να μου λέει διάφορα πράγματα και καταλαβαίνω πού πάει αυτό και επειδή είδε ότι ήμουν ένα πολύ σοβαρό παιδί και δεν υπήρχε περίπτωση να εννοηθεί κάτι στην ατμόσφαιρα, αμέσως μου είπε "Θα σε δω και θα κάνουμε κάποια φωτογράφιση κάποια μέρα" και ευτυχώς… με έγραψε".