Άννα Βίσση: Ξετρελάθηκε με τη μπάντα που έπαιζε Τσιτσάνη στο Φισκάρδο - Η πρόταση για συνεργασία

Η Άννα Βίσση απόλαυσε την "Αγία Φανφάρα" να παίζει Τσιτσάνη στους δρόμους του Φισκάρδου και ενθουσιάστηκε τόσο, που τους έκανε πρόταση για πιθανή συνεργασία.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει το καλοκαίρι και μια διαφορετική μουσική στιγμή είχε την ευκαιρία να ζήσει στο Φισκάρδο, όταν συνάντησε στους δρόμους του νησιού την μπάντα "Αγία Φανφάρα".

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σταμάτησε για να ακούσει τους μουσικούς, οι οποίοι έπαιζαν το "Αργοσβήνεις μόνη" του Βασίλη Τσιτσάνη, και έδειξε από την πρώτη στιγμή να απολαμβάνει το ξεχωριστό μουσικό στιγμιότυπο.

Η Άννα Βίσση σταμάτησε για την "Αγία Φανφάρα"

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στα social media, η Άννα Βίσση εμφανίζεται να παρακολουθεί όρθια την μπάντα "Αγία Φανφάρα", ενώ στη συνέχεια πλησιάζει τους μουσικούς και στέκεται απέναντί τους, χαμογελώντας και απολαμβάνοντας το παίξιμό τους.

Η τραγουδίστρια φάνηκε να ενθουσιάζεται από την ενέργεια της μπάντας και τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν το αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη.

@av__fans Last night in Kefallonia 🇬🇷🌊 Video @marianna_armaou | instagram #annavissi #kefalonia #fiskardo #foryou #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - AVFans

Η πρόταση για πιθανή συνεργασία

Σύμφωνα με το inkefalonia, η Άννα Βίσση ενθουσιάστηκε τόσο από την εμφάνιση της "Αγίας Φανφάρας", ώστε πήρε την κάρτα των μουσικών και τους έκανε πρόταση για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

"Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα, το αισθάνομαι", φέρεται να τους είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά σε μια διαφορετική μουσική σκηνή.