Ζήσης Ρούμπος: "Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι ο κόσμος αγοράζει εισιτήριο για να με δει"

Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και τη σχέση που έχει αναπτύξει με το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Ζήσης Ρούμπος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα, με αφορμή τη θεατρική του συνεργασία με τον Διονύση Ατζαράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την επιτυχία που γνωρίζει το νέο του project στο YouTube, αλλά και για τη συγκίνηση που εξακολουθεί να νιώθει από την αγάπη και τη στήριξη του κοινού.

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Ο Ζήσης Ρούμπος αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο απολαμβάνει ιδιαίτερα την επιτυχία του project "Συντροφιά" στο YouTube, το οποίο δημιουργεί μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Ευγενία Σαμαρά, τον Γιώργο Τσούλη και τον Αντώνη Βουτσίνο.

Παράλληλα, προανήγγειλε την επιστροφή της παράστασης "Σεσουάρ για δολοφόνους" για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Γκλόρια, αλλά και την επάνοδο του stand-up solo του "Τηγανιτές πατάτες", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για μια νέα τηλεοπτική συνεργασία.

"Είμαι τριπλά ευγνώμων στον κόσμο"

Μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κάθε φορά που τον πλησιάζει κάποιος θεατής νιώθει μόνο ευγνωμοσύνη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχεται κόσμος να μου μιλήσει. Και δεν ξεχνώ ποτέ – μα ποτέ – ότι αυτός ο κόσμος βάζει φαγητό πάνω στο τραπέζι μου, οπότε είμαι τριπλά ευγνώμων", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως, παρά την επιτυχία που γνωρίζει, εξακολουθεί να εκπλήσσεται από την ανταπόκριση του κοινού.

"Μερικές φορές ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αγοράσει κάποιος εισιτήριο και θα βγει από το σπίτι του για να έρθει να με δει. Επομένως, μόνο χαρά αισθάνομαι", είπε ο Ζήσης Ρούμπος.