Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη δημιουργική περίοδο που διανύει σήμερα, τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει πλέον να επιβραβεύει τον εαυτό της.
"Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά το ξεπέρασα"
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχθηκε πως τα τελευταία χρόνια βίωσε απαιτητικές καταστάσεις, οι οποίες όμως την οδήγησαν σε μια νέα, πιο φωτεινή φάση της ζωής της.
"Τον τελευταίο καιρό επιβραβεύω συχνά τον εαυτό μου. Τα προηγούμενα χρόνια πέρασα κάποια πράγματα πολύ δύσκολα, αλλά το ξεπέρασα και βρίσκομαι τώρα σε μια φάση πολύ δημιουργική και φωτεινή. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει", ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Η χαρά μου δεν εκπορεύεται από τον έρωτα"
Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη πως οι δυσκολίες που αντιμετώπισε άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπει πλέον τη ζωή, κάνοντάς την να εκτιμά περισσότερο όσα έχει.
"Όταν βγήκα από αυτή τη δυσκολία, είδα τα πράγματα με άλλο μάτι. Εκτίμησα περισσότερο όσα μου συνέβαιναν στη ζωή", είπε.
Απαντώντας, τέλος, στο αν η σημερινή της ευτυχία σχετίζεται με τον έρωτα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν ξεκάθαρη:
"Όχι, δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. Το ότι είμαι χαρούμενη είναι τελείως δικό μου. Δεν εκπορεύεται από αλλού", τόνισε.