Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Οι μεγάλες αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, μοιάζουν να της έχουν χαρίσει μια νέα καθημερινότητα γεμάτη αισιοδοξία, ηρεμία και όμορφες στιγμές. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Real Life", η παρουσιάστρια απολαμβάνει πλέον τα δώρα που της έφερε η ζωή, έχοντας βρει τις ισορροπίες που πάντα αναζητούσε.
Όπως διαβάζουμε, μαζί με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη ολοκληρώνουν τις τελευταίες εκκρεμότητες για το νέο σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό, έναν χώρο που σχεδιάζουν με ιδιαίτερη αισθητική και έμφαση στη λειτουργικότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο σύντροφός της, ως αρχιτέκτονας, έχει επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα σπίτι που θα αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής τους και όλα όσα θέλουν να ζήσουν μαζί τα επόμενα χρόνια.
Η σχέση τους συνεχίζει να εξελίσσεται μακριά από την υπερβολική έκθεση, με σταθερά βήματα και αμοιβαία στήριξη. Κάπως έτσι, το επόμενο βήμα δεν μοιάζει μακρινό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο γάμος βρίσκεται στα σχέδιά τους, με το ζευγάρι να επιθυμεί να γιορτάσει την κοινή πορεία του, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέψουν και οι συνθήκες θα είναι οι ιδανικές.
ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής "Buongiorno" που παρουσίαζε στο Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα "Real Life", η Φαίη Σκορδά οδεύει ολοταχώς για τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1. Ήδη πραγματοποιούνται ραντεβού με συνεργάτες ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- η νέα εκπομπή θα έχει πάνελ τριών ατόμων και κυρίως ψυχαγωγικό περιεχόμενο. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr