Μαρία Διακοπαναγιώτου: "Για τρία χρόνια ένιωθα δυστυχισμένη στη δουλειά μου"

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε επαγγελματικά και αποκάλυψε πώς κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή, όπου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη διαδρομή της στον καλλιτεχνικό χώρο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη επαγγελματική περίοδο που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στην απόφαση που πήρε να αλλάξει τη στάση της απέναντι στη ζωή και τη δουλειά.

Όπως εξομολογήθηκε, η αλλαγή αυτή δεν ήταν εύκολη, όμως της επέτρεψε να βρει ξανά την ηρεμία και την ισορροπία που αναζητούσε.

"Δεν μου άρεσε τίποτα, ένιωθα δυστυχισμένη"

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου αποκάλυψε ότι πριν από τη συμμετοχή της στην παράσταση "Καρέκλες", πέρασε τρία χρόνια κατά τα οποία δεν απολάμβανε καμία επαγγελματική της συνεργασία.

Όπως είπε, αισθανόταν δυστυχισμένη σε κάθε δουλειά, ενώ ο θυμός και η ένταση που βίωνε επηρέαζαν και την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να επιλέγει πλέον μόνο όσα την εκφράζουν πραγματικά, ακόμη κι αν αυτό είχε προσωπικό και επαγγελματικό κόστος.

Η ψυχοθεραπεία και η νέα αρχή

Η ηθοποιός εξήγησε πως σημαντικό ρόλο στη νέα αυτή στάση ζωής έπαιξε η ψυχοθεραπεία, η οποία τη βοήθησε να κοιτάξει βαθιά μέσα της και να αναγνωρίσει όσα πραγματικά την απασχολούσαν.

Παράλληλα, τόνισε ότι χρειάζεται θάρρος για να δοκιμάσει κανείς νέους δρόμους, ακόμη κι αν δεν γνωρίζει πού θα τον οδηγήσουν.

"Πρέπει να έχεις την ψυχραιμία να κοιτάξεις μέσα σου, να παραδεχτείς κάποια πράγματα και να τολμήσεις να πάρεις έναν δρόμο που δεν έχεις ξαναπάρει", ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως σήμερα νιώθει πολύ πιο συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, τους ανθρώπους γύρω της και όσα φέρνει η ζωή.