Η Kendall Jenner και ο Jacob Elordi έκαναν τα κεφάλια των πάντων να γυρίσουν όταν εθεάθησαν να ανταλλάσσουν θερμά φιλιά στο after-party του Justin Bieber το πρώτο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ Coachella. Όπως αποδείχθηκε όμως, οι δυο τους έβγαιναν ήδη αθόρυβα από πιο πριν.
"Βγαίνουν και γνωρίζονται καλύτερα τους τελευταίους δύο μήνες", ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό People.
Ο ηθοποιός και το σούπερ μόντελ γνωρίζονται εδώ και καιρό, καθώς κινούνται σε παρόμοιους κύκλους διασημοτήτων. Ο Elordi είχε παρευρεθεί μάλιστα στο πάρτι γενεθλίων της Jenner το 2022, σύμφωνα με το People, ενώ νωρίτερα φέτος οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν στο after-party των Βραβείων Όσκαρ που διοργάνωσε το Vanity Fair. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους έφτασε στο απόγειό του στην έρημο του Indio της Καλιφόρνια.
Καθώς περιβάλλονταν από τους διάσημους φίλους τους μετά τη θεματική εμφάνιση του Bieber στο Coachella, οι δυο τους φέρεται να μην μπορούσαν να σταματήσουν να φιλιούνται.
Φυσικά, κανένας από τους δύο σταρ δεν έχει μιλήσει δημόσια για το ειδύλλιο. Η Jenner φημίζεται για την επιλογή της να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (παρά το reality show της οικογένειάς της), ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας Frankenstein δεν διαθέτει καν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
"Για μένα, πολλά πράγματα είναι πολύ ιδιαίτερα και πολύ ιερά, όπως οι φίλοι μου και οι σχέσεις μου", είχε δηλώσει η Jenner στο Vogue Australia το 2019. "Προσωπικά πιστεύω ότι το να φέρνεις τα πράγματα στη δημοσιότητα κάνει τα πάντα πολύ πιο περίπλοκα".
Τόσο η Jenner όσο και ο Elordi έχουν ένα παρελθόν γεμάτο λαμπερές σχέσεις. Το μοντέλο έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τον Bad Bunny, τον σταρ του NBA Devin Booker (με τον οποίο έβγαινε για δύο χρόνια), τον A$AP Rocky και τον Harry Styles. Ο Elordi, εν τω μεταξύ, διατηρούσε μια on-off σχέση με την influencer Olivia Jade για αρκετά χρόνια. Πριν από αυτή τη σχέση, είχε βγει για μικρά διαστήματα με την Kaia Gerber, τη Zendaya και την Joey King.
Στη συνέχεια, ακολουθεί το χρονικό του ειδυλλίου της Jenner και του Elordi.
24 Ιουλίου 2026: Παρευρίσκονται σε συναυλία
Ένα βίντεο θαυμαστή που αναρτήθηκε στο TikTok κατέγραψε το ζευγάρι να κάνει μια χαμηλών τόνων εμφάνιση στη συναυλία του Chris Stapleton στο George της Ουάσινγκτον. Στο βίντεο, το ζευγάρι διακρίνεται να κάθεται στον VIP τομέα στο πλάι της σκηνής. Είχαν συντονίσει τα σύνολά τους, φορώντας και οι δύο απλά λευκά T-shirts. Σε κάποιο σημείο, ο Elordi φάνηκε να λέει κάτι στην Jenner, η οποία γέλασε ως απάντηση.
23 Ιουνίου 2026: Εντοπίζονται στην Αυστραλία
Λίγο αφού οι θαυμαστές κατέγραψαν φωτογραφίες του ζευγαριού σε ένα αεροπλάνο, οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί σε μια χαλαρή πεζοπορία στην Αυστραλία. Ενδυματολογικά, το μοντέλο και ο ηθοποιός έδειχναν απόλυτα συντονισμένοι με τα ταιριαστά αδιάβροχα μπουφάν και τα γυαλιά ηλίου τους—ένα στιλ ζευγαριού που θα μείνει στην ιστορία. Η Jenner φορούσε ένα φωτεινό μπλε αθλητικό μπουφάν με φερμουάρ, μαύρο παντελόνι, μπλε μπαντάνα και αντανακλαστικά γυαλιά ηλίου, ενώ ο Elordi φορούσε ένα λεμονί-κίτρινο αδιάβροχο μπουφάν με τη κουκούλα ανεβασμένη, μπεζ καπέλο του μπέιζμπολ και το δικό του μαύρο παντελόνι και γυαλιά ηλίου. Κρατούσε έναν σκύλο με λουρί έχοντας την Jenner στο πλευρό του.
22 Ιουνίου 2026: Πηγαίνουν απόδραση με τους Biebers
Οι δυο τους πηγαίνουν διακοπές για ζευγάρια μαζί με την Hailey και τον Justin Bieber. Υπάρχουν ελάχιστες λεπτομέρειες.
17 Μαΐου 2026: Διπλό ραντεβού με τους "Kymothée"
Η Jenner και ο Elordi συναντιούνται με την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet στο Λος Άντζελες για ένα διπλό ραντεβού. Και οι φωτογραφίες των παπαράτσι μοιάζουν σαν να βγήκαν απευθείας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000!
15 Μαΐου 2026: Κάνουν διακοπές στη Χαβάη
Νέες φωτογραφίες δείχνουν τους δυο τους να τρώνε μαζί πρωινό στο Nourish Hanalei στο Kauaʻi της Χαβάης, κατά τη διάρκεια των ρομαντικών διακοπών τους.
11 Απριλίου 2026: Ανταλλάσσουν θερμά φιλιά στο Coachella
Το σούπερ μόντελ και ο ηθοποιός εντοπίζονται μαζί στο after-party του Justin Bieber μετά την εμφάνισή του στο Coachella, και πηγές αναφέρουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να φιλιούνται και είναι "συνεχώς ο ένας πάνω στον άλλον". Τόσο Y2K. Η Jenner δημοσιεύει ένα βίντεο από την εμφάνιση του Bieber στο Instagram Story της και μοιράζεται φωτογραφίες της ίδιας με την αδερφή της Kylie και τους φίλους τους στο μουσικό φεστιβάλ. Φυσικά, δεν δημοσιεύει καμία φωτογραφία του φλερτ της από το Coachella, του Elordi, αλλά ο ίδιος απαθανατίζεται στο πλήθος από παρευρισκόμενους.
15 Μαρτίου 2026: Κάνουν παρέα τη νύχτα των Όσκαρ
Η Jenner και ο Elordi φωτογραφίζονται να συνομιλούν στο after-party των Όσκαρ του Vanity Fair.
Από την Rosa Sanchez
ΠΗΓΗ: Harper's Bazaar US