Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο πλατό της εκπομπής "Ζω καλά" το πρωί του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια ττης εκπομπής "Νωρίς Νωρίς" της ΕΡΤ μίλησε για τη διαταραχή στη γλυκόζη που εμφάνισε αλλά και για το πώς αυτή επηρέασε το βάρος της εκείνη την περίοδο.
Ειδικότερα, η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε πως δεν μπορούσε να χάσει κιλά ενώ έκανε μία αναφορά στη διατροφή που έκανε εκείνη την περίοδο: "Τότε δεν έχανα με τίποτα κιλά. Δυσκολευόμουν, ενώ έκανα -νόμιζα ότι έκανα- σωστή διατροφή, δεν έχανα. Έκανα τη βλακεία που κάναμε όλες παλιά, σαλάτα - κοτόπουλο, κοτόπουλο - σαλάτα, κρέας - πράσινο, δεν έχανα, είχα κολλήσει".
Όσα μοιράστηκε η Μαρία Ηλιάκη για τη διαταραχή στη γλυκόζη
Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εμφάνισης, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε αναλυτικά για τη διαταραχή στη γλυκόζη.
"Οι τιμές του σακχάρου ανεβοκατέβαιναν και αυτό μου το είπαν μετά οι ειδικοί. Εγώ απλά εντόπισα κάποια συμπτώματα" είπε αρχικά και συνέχισε: "Είχα πολύ έντονη την τάση για γλυκό, να τσιμπολογάω διάφορα… Κι επίσης, αυτό που μου χάλαγε την καθημερινότητα ήταν ότι με το που έτρωγα, με έπιανε υπνηλία, πολύ έντονη υπνηλία. Ήθελα να γύρω εδώ και πολλές φορές κοιμόμουν κιόλας.
Όταν πήγαινα για φαγητό σε σπίτι ήταν η καλύτερή μου γιατί μπορούσα να ξαπλώσω. Αυτό μου συνέβαινε για πάνω από ένα χρόνο. Οι φίλοι μου το έβρισκαν πολύ αστείο, μου έλεγαν "α, τώρα θα πας για ύπνο”. Πήγαινα εγώ και κοιμόμουν. Σκεφτόμουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό".
Φινάλε σεζόν για την Μαρία Ηλιάκη και τον Κρατερό Κατσούλη: "Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη"
Επίσημα έπεσε η αυλαία για τις ψυχαγωγικές εκπομπές της φετινής σεζόν, το πρωί της Παρασκευής (10/7), με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη να αποχαιρετούν το κοινό της ΕΡΤ μέσα από το "Νωρίς-Νωρίς" και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Το καλοκαιρινό "αντίο" των παρουσιαστών
Λίγο πριν το φετινό φινάλε της εκπομπής, προβλήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν, στο "Νωρίς-Νωρίς", με τους δύο παρουσιαστές να υποδέχονται στη συνέχεια τους συνεργάτες τους και να ευχαριστούν όλους τους συντελεστές του μαγκαζίνο.
Έπειτα, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: "Ευχαριστούμε όλους εσάς, που στο πρόσωπό σας όλοι οι άνθρωποι είναι εδώ πέρα βγάλαμε αυτή την εκπομπή. Όπως καταλάβατε, είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι μαζί και πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Να είσαστε γεροί, καλό καλοκαίρι"
"Σας ευχαριστούμε για αυτή την πάρα πολύ ωραία χρονιά. Φιλιά πολλά, καλό καλοκαίρι!" σημείωσε καταληκτικά η Μαρία Ηλιάκη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr