Τόνια Σωτηροπούλου: Στο Μιλάνο με τον Κωστή Μαραβέγια για τη συναυλία του Bad Bunny

Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Bad Bunny.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Τόνια Σωτηροπούλου απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι, συνδυάζοντας ταξίδια, όμορφες στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, αλλά και αγαπημένους φίλους, προκειμένου να ζήσουν από κοντά μία από τις πιο πολυσυζητημένες μουσικές διοργανώσεις του καλοκαιριού, τη συναυλία του διεθνούς super star της reggaeton, Bad Bunny.

Το ταξίδι στο Μιλάνο και η συναυλία του Bad Bunny

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, μεταφέροντας στους διαδικτυακούς της φίλους το κλίμα της βραδιάς.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: "Debí Tirar Más Fotos Here for Benito!", εκφράζοντας με χιουμοριστική διάθεση την επιθυμία της να είχε απαθανατίσει ακόμη περισσότερες στιγμές από την εμπειρία.

Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός ξεχωρίζει με ένα χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο, ένα από τα στοιχεία που παραπέμπουν στην ιδιαίτερη αισθητική του Bad Bunny, υιοθετώντας ένα άνετο και καλοκαιρινό look.

Η παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια

Στο πλευρό της βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος εμφανίστηκε με casual καλοκαιρινό στιλ, απολαμβάνοντας μαζί με την παρέα τους τη συναυλία και τη μοναδική ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η ανδρική παρέα επέλεξε επίσης ανάλαφρες καλοκαιρινές εμφανίσεις, με τα ψάθινα καπέλα να κυριαρχούν στα στιγμιότυπα, ακολουθώντας το ιδιαίτερο ύφος που έχει συνδεθεί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η δημοσίευση της Τόνιας Σωτηροπούλου συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεχωρίζουν τόσο το ιδιαίτερο στιλ της όσο και την ανεμελιά που αποπνέουν οι φωτογραφίες από το ταξίδι στο Μιλάνο, το οποίο φαίνεται πως θα μείνει αξέχαστο τόσο για την ίδια όσο και για την παρέα της.