Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα αργά" με την Αθηναΐδα Νέγκα και προχώρησε σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση. Ο αγαπημένος ερμηνευτής γύρισε πίσω στα πρώτα χρόνια της πορείας του στο εξωτερικό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Λονδίνο, αποκαλύπτοντας πως βίωσε bullying από συναδέλφους του την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.
"Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα"
Ο Μάριος Φραγκούλης θυμήθηκε πως βρισκόταν στο Λονδίνο αμέσως μετά την αποφοίτησή του από τη δραματική σχολή, έχοντας εξασφαλίσει την υποτροφία "Μαρία Κάλλας". Όπως είπε, δεν είχε ατζέντη και συμμετείχε μόνος του σε οντισιόν, με μοναδικό στόχο να καταφέρει να εργαστεί.
"Ήμουν στο Λονδίνο, μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και είχα πάρει μια υποτροφία "Μαρία Κάλλας". Εγώ δεν είχα ατζέντη, πήγα απλά και πέρασα από οντισιόν. Πήρα ένα νούμερο και περίμενα στη σειρά", ανέφερε.
Ο ίδιος εξήγησε πως δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς προτεραιότητά του ήταν να μείνει στην Αγγλία και να κυνηγήσει το όνειρό του.
"Μου έλεγαν να πουλάω σουβλάκια"
Ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο βρέθηκε αντιμέτωπος με προσβλητικές συμπεριφορές από άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι αμφισβητούσαν ακόμη και το δικαίωμά του να διεκδικεί πρωταγωνιστικούς ρόλους.
"Δέχθηκα bullying από άλλους καλλιτέχνες. Έλεγαν ότι πρέπει να πουλάω σουβλάκια στη γωνία και όχι να έχω τον πρωταγωνιστικό ρόλο", εξομολογήθηκε.
Παρά τις δυσκολίες και τις προσβολές που δέχθηκε, ο Μάριος Φραγκούλης δεν εγκατέλειψε ποτέ τον στόχο του. Συνέχισε να εργάζεται με επιμονή και αφοσίωση, καταφέρνοντας με τα χρόνια να χτίσει μια σπουδαία πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η επιμονή μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις πιο σκληρές αμφισβητήσεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr