Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για όλα στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή "Τετ α Τετ". Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του όσον αφορά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέβαλλε ο Στέφανος Παπαδόπουλος.
Αρχικά, ο ίδιος δήλωσε: "Θα στα πω τα πράγματα όπως είναι. Τον συγκεκριμένο τραγουδιστή τον επέλεξε ο προηγούμενος μαέστρος. Αυτό το πράγμα ήταν μία τεράστια κίνηση ενός επιχειρηματία προς τα εμένα. Αυτό που εμένα με θύμωσε ήταν ότι εγώ είχα έναν τρόπο για εμένα, να μην ακουστεί ποτέ τίποτα για εμένα".
Ο ίδιος πρόσθεσε: "Καθόμουν και σκεφτόμουν τι είναι αυτό που σε ανησυχεί; Εγώ τόσο καιρό όταν ήθελα να πω κάτι μου έλεγαν μην το πεις γιατί θα γυρίσει πάνω σου επειδή είσαι γνωστός. Πάντα ζούσα με αυτό τον φόβο. Δεν προστάτευα τον εαυτό μου από το ποιος θα συναναστραφώ.
Εγώ είμαι αυθόρμητος. Δεν έμπλεκα μέχρι τώρα τα επαγγελματικά μου με τα προσωπικά μου. Όταν έμαθα ότι ο συγκεκριμένος νεαρός με κατηγορεί για ασέλγεια γύρισα το κεφάλι μου από την άλλη. Παλιά θα έβγαζα αυτοάνοσα. Ότι είναι ψευδής καταγγελία είναι γεγονός".
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε στη συνέχεια: "Αφήνω τον κόσμο να βγάζει το συμπέρασμα μόνος του. Ένα χρόνο πριν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μου έλεγε ότι "ο τραγουδιστής αυτός έλεγε κάτι για metoo". Το παιδί το είχα δει πρώτη φορά στο καμαρίνι που ήθελε ένα κουστούμι για να βγει, εκεί του έδωσα εγώ. Δεν είναι και ο τύπος μου. Τα νέα παιδιά είναι πιο πονηρά από εμάς. Έχω κινηθεί νομικά και θα δούμε τι θα συμβεί, περιμένω την συμβουλή του δικηγόρου μου".
Γιώργος Μαζωνάκης: "Δεν ήταν μάνατζερ η Βάσω, ήταν συνεργάτης"
Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε μία από τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις των τελευταίων ετών στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του στον Alpha Κύπρου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με την οικογένειά του, τις οικονομικές διαφορές που προέκυψαν, αλλά και την περιπέτεια που βίωσε με την ακούσια νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο.
"Δεν ήταν μάνατζερ η Βάσω, ήταν συνεργάτης"
Αναφερόμενος στη συνεργασία με την αδελφή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τον ρόλο που είχε όλα αυτά τα χρόνια.
"Δεν ήταν μάνατζερ η Βάσω, ήταν συνεργάτης. Τις αποφάσεις τις έπαιρνα εγώ. Αυτό άρχισε να αλλάζει αρκετά χρόνια πριν. Επίσης, για να πάρω μία απόφαση και να πω ότι αυτό είναι έτσι, πρέπει να το δω από πολλές πλευρές. Να το εξαντλήσω, να βεβαιωθώ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή και το αντίθετο. Υπήρξαν, λοιπόν, μια σειρά από καταστάσεις που μας οδήγησαν στο να σταματήσουμε τη συνεργασία μας".
Στη συνέχεια εξήγησε πως η απόφαση να λήξει η συνεργασία τους δεν πάρθηκε βιαστικά.
"Περάσαμε από κουβέντες, κουβέντες, κουβέντες και κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε άλλο. Πολύ φυσιολογικά, να πάρουμε μια απόσταση από τα πράγματα. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, αυτό έγινε έντονο από την πλευρά της οικογένειας, όχι από τη δική μου".
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που δημιουργήθηκε το 2020, λέγοντας:
"Εκεί άρχισαν τα πράγματα, χωρίς να συμμετέχω εγώ. Θυμάμαι ότι η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος είχε πει: "Μα πόσο χαρούμενη ήμουν να βλέπω αδέρφια που είναι τόσο δεμένα”. Γιατί αυτό το χαρτί έλεγε τα πάντα. Έτσι γίνεται και με τα σπίτια. Καλυμμένοι νομικά δεν ήταν, γιατί δική μου υπογραφή δεν υπήρχε. Την υπογραφή στο πληρεξούσιο την έκανε η αδελφή μου".
Όπως σημείωσε, από εκεί και πέρα η κατάσταση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.
"Έτσι άρχισε η λογική του παραλόγου. Δεν ήμουν ούτε με τη μία πλευρά ούτε με την άλλη. Έλεγα πράγματα που αμφισβητούνταν από την πλευρά της οικογένειας".
"Είχα τρόμο… ο κόσμος με προστάτεψε"
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε και για την περίοδο της ακούσιας νοσηλείας του στο Δρομοκαΐτειο, περιγράφοντας τα συναισθήματα που βίωσε.
"Το αντιμετώπισα με πάρα πολύ ησυχία… Ταυτόχρονα η μία μου αδελφή ήταν απ’ έξω και περίμενε, η Μαρία… Είχα τρόμο".
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένειά του, αλλά και στη δική του συμβολή.
"Ήμουν, ουσιαστικά, το όνομα της οικογένειας και τη βοηθούσα οικονομικά. Κάθε παιδί θα βοηθήσει την οικογένειά του και το βρίσκω απόλυτα σωστό να το κάνει όταν χρειάζεται. Όπως κι εκείνοι με βοήθησαν στο παρελθόν. Εγώ θεωρώ βοήθεια και μόνο το γεγονός ότι η οικογένειά μου με ακολουθούσε παντού. Με στήριξαν".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr