Αυλαία στη φετινή σεζόν έριξε το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου ο Φάνης Λαμπρόπουλος, μέσα από την εκπομπή "Στην αγκαλιά του Φάνη" στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με τον δικό του τρόπο και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.
"Ήρθε η ώρα να σας πει καλό καλοκαίρι"
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής για τη φετινή σεζόν, θέλησε να πει το δικό του "καλό καλοκαίρι" στους τηλεθεατές.
Με χαλαρή διάθεση και το γνώριμο χιούμορ του, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της για το καλοκαίρι.
"Φίλες και φίλοι, κάπου εδώ, η "Αγκαλιά του Φάνη” ήρθε η ώρα να σας πει καλό καλοκαίρι", είπε χαρακτηριστικά.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μικρή τηλεοπτική παύση που ακολουθεί, κάνοντας γνωστό πως η επιστροφή της εκπομπής προγραμματίζεται για τη νέα σεζόν.
"Ο Φανούλης θα πρέπει να κάνει αναγκαστικά λίγες διακοπές και δίνουμε ραντεβού από Σεπτέμβρη", ανέφερε.
Με αυτόν τον τρόπο, ο παρουσιαστής έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, ευχαριστώντας ουσιαστικά το κοινό που ακολούθησε την εκπομπή και δίνοντας υπόσχεση επιστροφής.
Η "Αγκαλιά του Φάνη" αποχαιρέτησε προσωρινά τους τηλεθεατές, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να δίνει ήδη το επόμενο ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr