Ο Γιάννης Κρητικός αποχαιρετά τη Γη της Ελιάς: "Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του…"

Το "αντίο" του Γιάννη Κρητικού στη "Γη της Ελιάς"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Φινάλε κάνει απόψε η "Γη της Ελιάς", έπειτα από πέντε σεζόν που προβάλλεται στο Mega, με τον Γιάννη Κρητικό, τον περίφημο "Πότη" της σειράς, να αποχαιρετά τους συντελεστές, ολοκληρώνοντας αυτό το ξεχωριστό τηλεοπτικό του ταξίδι.

Ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Κρητικού

Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής της σειράς προέτρεψε το τηλεοπτικό κοινό: "Απόψε συντονιστείτε όλοι στο MEGA για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που όλοι αγαπήσαμε, "Η Γη της Ελιάς". 🌿 Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του… Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες στιγμές, δυνατές συγκινήσεις, συνεργασίες και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου".

Μέσα από την ανάρτησή του, σημείωσε πως "Μετά από πέντε χρόνια άψογης συνεργασίας με την ομάδα της Make It Productions, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλη Νικολάου, την Πανίτσα Χατζηαράπη, καθώς και την υπέροχη σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου, για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και όλες τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε. Και τώρα… ήρθε η ώρα να ταξιδέψω κι εγώ στην αγαπημένη μου πατρίδα, με ένα από τα υπέροχα πλοία των Μινωικών Γραμμών, για λίγες στιγμές ξεκούρασης και όμορφων καλοκαιρινών διακοπών. ❤️⚓"

"Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Ραντεβού απόψε στο μεγάλο φινάλε!" υπογράμμισε ο Γιάννης Κρητικός.

Η "Γη της Ελιάς" ολοκληρώνεται απόψε έπειτα από 969 επεισόδια και πέντε χρόνια στον αέρα του MEGA

Το τελευταίο της αντίο στους τηλεθεατές λέει απόψε η "Γη της Ελιάς". Η δραματική σειρά του MEGA ολοκληρώνει τη διαδρομή της την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 22:00, έπειτα από πέντε κύκλους και συνολικά 969 επεισόδια.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2021 και εξελίχθηκε στη μακροβιότερη ελληνική σειρά της τελευταίας 20ετίας ρίχνει αυλαία, έχοντας δημιουργήσει επί πέντε χρόνια έναν ολόκληρο τηλεοπτικό κόσμο με επίκεντρο τη Μάνη.

Εκατοντάδες ηθοποιοί πέρασαν από το καστ, δεκάδες ιστορίες διασταυρώθηκαν και χαρακτήρες αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Πίσω από τη "Γη της Ελιάς" βρίσκονται η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου και ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου, σε μια δημιουργική συνεργασία που κράτησε σταθερά τη σειρά στην prime time του MEGA για πέντε τηλεοπτικές σεζόν.

ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Μανώλης και η Αμαλία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους όσα καθόρισαν το παρελθόν τους και να ξεκινήσουν μαζί μια νέα ζωή. Ο γάμος τους πραγματοποιείται σε κλίμα χαράς, φέρνοντας κοντά τους ήρωες της Μάνης και της Κρήτης.

Ο χρόνος περνά και οι γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, μόνο που πλέον πολλά έχουν αλλάξει. Κάποιες ιστορίες κλείνουν αφήνοντας πίσω τους τραύματα και μαθήματα ζωής, ενώ άλλες ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον.

Οι ήρωες της "Γης της Ελιάς" συνεχίζουν τους προσωπικούς τους αγώνες, αναζητώντας την αγάπη, τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστούν τη ζωή τους και τη δύναμη να προχωρήσουν μπροστά.