Το καλοκαιρινό τους φινάλε είχαν σήμερα (4/7) η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης, με το τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ να ανανεώνει το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό τον προσεχή Σεπτέμβρη και την παρουσιάστρια να μην κρύβει τη συγκίνησή της.
Ο καλοκαιρινός αποχαιρετισμός
Αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο με τους συνεργάτες τους, η Ζωή Κρονάκη ανέφερε: "Δεν έχω καταλάβει πραγματικά γιατί συγκινήθηκα... Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκινήθηκα. Πρώτα από όλα διχοστατούμε για το υπέροχο βίντεο, παιδιά, και που σήμερα είστε εδώ, γιατί όλο αυτό είναι προσπάθεια όλων ατών των ανθρώπων και άλλων τόσων που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί είναι και αυτοί που είναι οι αφανείς ήρωες... Νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, ανθρώπων που με στήριξαν πάρα πολύ και με έκαναν να πιστέψω για ακόμα μια φορά το όνειρο".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Ευχαριστούμε πολύ και τους τηλεθεατές που ήταν και φέτος μαζί μας και το απέδειξαν περίτρανα και αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια. Μόνο αλήθεια είχαμε να βγάλουμε για εσάς φέτος, από την ψυχή, το μυαλό και την καρδιά μας. Αυτό που βλέπετε εδώ, αυτό είμαστε εμείς. Ευχαριστώ πολύ τον Τάσο Ιορδανίδη, τον συμπαρουσιαστή μου, γιατί μαζί του κολύμπησα σε διαφορετικά νερά"
Με τη σειρά του, ο Τάσος Ιορδανίδης υπογράμμισε πως "Εγώ δεν έχω να πω πολλά γιατί χορεύω. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και ότι τους αγαπάω όλους πολύ. Ζωή σε αγαπάω και σε λατρεύω, όπως και την οικογένειά σου, τον Τασάρα και όλους σας... Σας ευχαριστούμε πολύ τηλεθεατές - εγώ προσωπικά ου με ανεχτήκατε και φέτος- και έχω να πω ότι συνεχίζω να χορεύω, γιατί αυτή η εκπομπή είναι για εμένα ένας συνεχόμενος χορός κι ας είμαι άρρυθμος. Ραντεβού το φθινόπωρο"