Follow us

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Τηλεοπτικά είμαι διαθέσιμη σε προτάσεις"

Τα σχόλια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το τηλεοπτικό της μέλλον και τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε σχετικά με τον γάμο της Αθηνάς Οικονομακου και του Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε στη μικρή οθόνη.

Οι ευχές για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Μιλώντας για το τριήμερο γλέντι του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε ότι "Ήταν ένας υπέροχος γάμος, ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι και το ευχαριστήθηκα πραγματικά από την ψυχή μου. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις δύο όμορφους ανθρώπους να ενώνονται και να συνδέονται. Ευχόμαστε να κρατήσει για πάντα αυτή η αγάπη. Εννοείται να μου ευχηθείς "και στα δικά μου” κι αν είσαι και γουρλής, να μου το ευχηθείς δύο φορές".

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπογράμμισε: "Τηλεοπτικά είμαι διαθέσιμη σε προτάσεις. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον και μου ταιριάζει, γιατί όχι;"

Η Αθηνά Οικονομάκου στις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της στην Πάρο: "Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν"

Με ένα τριήμερο γλέντι γιόρτασαν τη ανταλλαγή όρκων αγάπης η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, στην Πάρο, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, έπειτα και από τον γάμο του τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Στις ευχές που δέχτηκε "Ευχαριστούμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένα. Ήταν πολύ όμορφα, πολύ συναισθηματική στιγμή. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Ήταν πάρα πολύ όμορφα, συναισθηματική στιγμή. Είναι το αγαπημένο νησί του Μπρούνο, γιατί έρχεται πολλά χρόνια για αυτό και πήραμε αυτή την απόφαση. Έχει γίνει και εμένα το αγαπημένο μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση