Ο Δημήτρης Σαμόλης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό". Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τους γονείς του.
Στην απάντησή του, ο Δημήτρης Σαμόλης τόνισε: "Ακόμα ίσως με πονάει αυτό με τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω εάν είναι κάτι το οποίο μπορώ να αναλύσω στη δημόσια σφαίρα. Είναι δύσκολες οι σχέσεις με τους γονείς. Χαίρομαι που έχω την τέχνη και μπορώ να διοχετεύω κάποια πράγματα. Βλέπω ότι λειτουργεί θεραπευτικά και για άλλους ανθρώπους. Νιώθει ότι θεραπεύει ο ένας τον άλλον".
Και πρόσθεσε: "Η μητέρα μου έχει φύγει αρκετό καιρό από τη ζωή, δεν βίωσε την επιτυχία, αλλά με πίστευε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου νομίζω ότι χαίρεται με αυτό που συμβαίνει".
Ο Δημήτρης Σαμόλης εξομολογείται το τραύμα που του άφησε το bullying: "Το κουβαλάω ακόμα"
Μία βαθιά προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Δημήτρης Σαμόλης, μιλώντας ανοιχτά για τον σχολικό εκφοβισμό που βίωσε στα παιδικά του χρόνια και το αποτύπωμα που άφησε μέσα του.
Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως ως παιδί βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο συνομηλίκων του, επειδή δεν ταίριαζε στα στερεότυπα που είχαν διαμορφωθεί γύρω από τα αγόρια της ηλικίας του. Όπως ανέφερε, δεχόταν bullying επειδή δεν έπαιζε ποδόσφαιρο και προτιμούσε να κάνει παρέα με κορίτσια, κάτι που τον έκανε να νιώθει διαφορετικός.
Μιλώντας για εκείνη την περίοδο της ζωής του, ο Δημήτρης Σαμόλης εξήγησε πως αναγκάστηκε να χτίσει άμυνες για να προστατεύσει τον εαυτό του, κρύβοντας τα συναισθήματά του πίσω από μια σκληρή στάση. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, παραδέχεται ότι οι εμπειρίες εκείνες εξακολουθούν να τον επηρεάζουν, τονίζοντας πως το τραύμα του bullying δεν εξαφανίζεται εύκολα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι", ανέφερε: "Οι ομοφοβικές επιθέσεις είναι ένα τραγικό φαινόμενο που, δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός πιστεύουμε ότι έχει εξαλειφθεί, αλλά κάθε τόσο βγαίνει στην επικαιρότητα και από ένα γεγονός. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τον εκφοβισμό, με το μπούλινγκ, με τις επιθέσεις τις ομοφοβικές" .
Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε: "Σαν μικρός κι εγώ είχα υποστεί μπούλινγκ. Είχα την τύχη όμως να είμαι σε ένα περιβάλλον, οι φίλοι μου οι μετέπειτα, έκανα ψυχοθεραπεία και μπόρεσα ένα κομμάτι αυτού του πράγματος να το θεραπεύσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάντα το τραύμα είναι τραύμα και το κουβαλάς. Και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί, όντας καλλιτέχνης, έχω τη δυνατότητα να το μετουσιώνω σε κάτι θετικό".
Ο ταλαντούχος performer έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν στιγμές που φοβόταν ακόμη και να πάει στο σχολείο, ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία της ψυχοθεραπείας στη διαχείριση αυτών των βιωμάτων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr