Follow us

Άρια Καλύβα: "Ο Γιώργος Λιάγκας θα έπρεπε να είχε την εντιμότητα να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα"

Τα αιχμηρά σχόλια της Άριας Καλύβα για τον Γιώργο Λιάγκα

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Άρια Καλύβα, η οποία μίλησε τόσο για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όσο και για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγγκα και την τηλεοπτική κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αποχώρηση του Πάνου Κατσαρίδη από το "Πρωινό"

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε αρχικά πως "Δε θεωρώ ότι η αποχώρηση του Πάνου Κατσαρίδη από το "Πρωινό” είναι καθαρά και μόνο απόφαση του καναλιού αλλά και βούληση -εκτιμώ- του Γιώργου Λιάγκα. Είναι πολύ άδικο. Ο Γιώργος θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα, γιατί εκτός από συνεργάτης είναι και φίλος του. Βέβαια, δηλώνει επανειλημμένως αυτός ο άνθρωπος πως είναι άφιλος. Κακώς αν ο Πάνος περίμενε μια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που το δηλώνει επανειλημμένως".

Η νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Στη συνέχεια ανέφερε ότι "Περιμένω με ανυπομονησία να δω τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Μου αρέσεις ο Γρηγόρης Γκουντάρας που ακούγεται ότι θα είναι στην εκπομπή της. Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου διατηρώ μία επιφύλαξη, μου θυμίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα πρώτα του βήματα, με τη διαφορά ότι ο Βασάλος είναι μια φυσιογνωμία συμπαθητική και έχει εξελιχθεί. Μου είναι αδιάφορος ο Αλεξάνδρου ως τηλεοπτική προσωπικότητα, νομίζω ότι δε θα αφήσει κάποιο αποτύπωμα".

Το beef Λιάγκα-Αρναούτογλου

Όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιεχόμενο των ψυχαγωγικών εκπομπών, έπειτα από την παρέμβαση του τελευταίου στο "Πρωινό", η Άρια Καλύβα τόνισε: "Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Για άλλη μια φορά δεν εξέπληξε κανέναν. Ο Γρηγόρης, όταν παρενέβη στον τηλεοπτικό αέρα, είδαμε ότι διατήρησε πολύ χαμηλούς τόνους και όταν έκλεισε το τηλέφωνο, την επόμενη μέρα (ο Γιώργος Λιάγκας) βρήκε την ευκαιρία, κατά την πάγια τακτική του, να επιτεθεί. Θα έπρεπε (σ.σ. ο Γιώργος Λιάγκας) να έχει την εντιμότητα να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα, κάτι το οποίο δεν το έκανε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση