Πάνος Κατσαρίδης για το τέλος από το "Πρωινό": "Ένας ωραίος κύκλος έκλεισε"

Ο Πάνος Κατσαρίδης μίλησε για την αποχώρησή του από το "Πρωινό", τον Γιώργο Λιάγκα και την επόμενη επαγγελματική του μέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Πάνος Κατσαρίδης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν, τονίζοντας πως κρατάει μόνο θετικά από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και την καθημερινή τηλεοπτική ζώνη.

"Πήγε πάρα πολύ καλά η φετινή σεζόν. Το χάρηκα πάρα πολύ, δεν το λέω προσχηματικά, ήτανε μεγάλο μάθημα για μένα, η καθημερινή ζώνη με τον Γιώργο, σε μια ανταγωνιστική εκπομπή", δήλωσε αρχικά ο Πάνος Κατσαρίδης.

"Με αποδέσμευσαν έντιμα"

Ο ίδιος αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της εκπομπής τον ενημέρωσαν ξεκάθαρα για την επόμενη μέρα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη.

"Οι άνθρωποι με αποδέσμευσαν έντιμα, μου είπανε ότι μπορείς να ψάξεις δουλειά και αυτό κάνω. Ήτανε πολύ ξεκάθαροι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν το περίμενα"

Παρότι εμφανίστηκε ψύχραιμος, ο Πάνος Κατσαρίδης δεν έκρυψε πως η εξέλιξη αυτή τον στεναχώρησε, καθώς όπως παραδέχθηκε δεν την περίμενε.

"Το ότι μπορεί να φύγεις από μία εκπομπή και κάτι να μην γίνει είναι πολύ λογικό, προς Θεού. Εγώ τώρα λίγο να σου πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα, γιατί δεν το πολυπερίμενα, ένιωσα λίγο, ξέρεις, αυτό που λένε ότι "η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής πέθανε”. Αλλά εντάξει, όχι, όλα καλά", είπε ο Πάνος Κατσαρίδης.

"Παίρνω και εγώ τηλέφωνα"

Μιλώντας για την επόμενη επαγγελματική του μέρα, ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα σημείωσε πως βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση, χωρίς να θεωρεί καθόλου αρνητικό το να κάνει ο ίδιος κινήσεις.

"Και να σου πω και κάτι; Παίρνω και γω τηλέφωνα άμα χρειαστεί, δεν χρειάζεται να χτυπήσει, αλίμονο, δεν είναι ντροπή", παραδέχθηκε ανοιχτά.

Η ευγνωμοσύνη στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Πάνος Κατσαρίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αποχωρεί από το "Πρωινό" χωρίς πικρία, αλλά με ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που του δόθηκε.

"Ένας ωραίος κύκλος έκλεισε, εγώ είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την εμπειρία, είμαι ευγνώμων στον Γιώργο για την ευκαιρία που μου ‘δωσε, σε έναν άνθρωπο που ήταν μόλις δυο χρόνια στην τηλεόραση. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε ο Γιώργος", ξεκαθάρισε.

Η τηλεφωνική παρέμβαση στο "Ραντεβού το ΣΚ"

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Πάνος Κατσαρίδης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΟΡΕΝ, τονίζοντας ξανά πως φεύγει από το "Πρωινό" με θετική διάθεση και με μία "αγκαλιά" για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.