Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου και στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, υποστηρίζοντας πως η τηλεόραση κατεύθυνε τη σκέψη του κόσμου κατά του ηθοποιού, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τονίζει ότι ο συνεντευξιαζόμενος αντιστρέφει την πραγματικότητα.
Οι τοποθετήσεις στην εκπομπή
Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Νάνσυ Νικολα:ιδου αναρωτήθηκε: "Ποια είναι η πλύση εγκεφάλου που κάναμε για τον Πέτρο Φιλιππίδη; Υπάρχει μια απόφαση της δικαιοσύνης, που αυτός ο άνθρωπος έχει κριθεί ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού".
Με τη σειρά της, η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως "Ο Μάνος Ιωάννου που μου είναι συμπαθής, δεν είμαστε κολλητοί, αλλά έχουμε μια σχέση, πιστεύει ότι όλο αυτό, η τηλεόραση, τα δελτία ειδήσεων, οι εκπομπές, είμαστε ψεκασμένοι και λέγαμε πράγματα για μία υπόθεση η οποία δεν υπήρχε, δεν πήγε στα δικαστήρια και δεν βγήκε και απόφαση".
"Ωραία. Επειδή υπάρχει τελικά απόφαση της Δικαιοσύνης, ας σταθούμε στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Σε όλους τους άλλους δε μας πέφτει λόγος... Ο Μάνο ς Ιωάννου εννοεί ότι στηρίζει τους φίλους του στα δύσκολα, ότι δεν τους αφήνει" απάντησε άμεσα η δημοσιογράφος.
Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τον Μάνο Ιωάννου πως "Του λέω μπράβο που είναι φίλος του και τον στηρίζει ψυχολογικά. Αλλά ότι φταίει η τηλεόραση και συλλήβδην ο καθείς από εμάς.... Ότι είμαστε υπεύθυνοι για όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον Πέτρο, τότε είναι αντιστροφή της πραγματικότητας. Αλλά το να μη βλέπεις την πραγματικότητα που είναι συγκεκριμένη… Το να θεωρεί ότι η τηλεόραση το δημιούργησε αυτό, να μου επιτρέψει ο Μάνος, να του πω ότι είναι ανεπίτρεπτο να ρίχνει αυτή την ευθύνη".
Ο Μάνος Ιωάννου στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Αυτά είναι τα πιστεύω μου και δεν θα έκανα πίσω για τίποτα"
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος για μια ακόμα φορά θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, δείχνοντας τη στήριξή του στον γνωστό ηθοποιό.
Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ο ηθοποιός
Ο Μάνος Ιωάννου δήλωσε αρχικά πως "Με έχουν κατακρίνει, επειδή έχω μιλήσει ανοικτά για τη φιλική μου σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είδες πώς ξαφνικά τι πλύση εγκεφάλου μπορεί να κάνει η τηλεόραση στον άνθρωπο, όταν βγαίνουν συγκεκριμένα άτομα και λένε 'αυτό' και 'αυτό'; Δεν κοιτάζουν το δάσος, κοιτάζουν το δέντρο. Αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα. Επίσης, ο Έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα".
Όσον αφορά το αν στεναχωρήθηκε για τη στάση που κράτησαν κάποιοι άνθρωποι προς το πρόσωπό του, λόγω της στήριξης που έδειξε στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος τόνισε: "Δε με στεναχώρησε καθόλου. Αυτά είναι τα πιστεύω μου και δεν θα έκανα πίσω για τίποτα. Όταν είσαι φίλη μου, είσαι φίλη μου. Αν κάποιος πάει να σε χτυπήσει, θα σε προστατεύσω με ό,τι κόστος έχει αυτό για μένα. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά στο μέλλον με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε στην Ελλάδα, οπότε, μόνο να πάρω θα μπορούσα και να γίνω καλύτερος δίπλα του".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr