Την έναρξη της εκπομπής "10 Παντού" το πρωινό της Πέμπτης, στην οποία ο Νίκος Σταρβελάκης και η Μίνα Καραμήτρου αναφέρθηκαν στον τραυματισμό της δημοσιογράφου, σχολίασαν στο Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σημειώνει πως δε θεωρεί χιούμορ την προτροπή του παρουσιαστή προς τη συνάδελφό του να σηκώσει τα χέρια της, ενώ είναι χτυπημένη.
Τα σχόλια στην εκπομπή του Alpha
"Αυτό που εκτίμησα πάρα πολύ, ήταν το χιούμορ του κυρίου Στραβελάκη…. Αγαπημένο χιούμορ. Είναι αυτό που θες να του πεις "βάλε και τη γαργαλιέρα στην πρίζα”. Την γαργαλιέρα την ξέρετε;" είπε ο Δημήτρης Παπανώτας ξεσπώντας στα γέλια, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει:
"Εν τω μεταξύ, θα σου πω εμένα τι μου έκανε εντύπωση. Ήταν λίγο κόντρα ρόλος, γιατί ξεκινάει και θέλει να το παρουσιάσει ως πολύ σοβαρό και εκείνη θέλει λίγο να το αποδομήσει και καλά κάνει -παρόλο που ήταν σοβαρό συμβάν, δεν ήταν ότι δε συνέβη τίποτα- αλλά σου λέει (σ.σ. ο Νίκκος Στραβελάκης) πως αφού δεν το αντιμετωπίζουμε ως κάτι σοβαρό, γιατί η Μίνα δε θέλει να το συζητήσουμε και το ξορκίζει, το γυρνάει στο χιούμορ"
Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: "Εσύ το είδες χιούμορ; Εγώ δεν το είδα χιούμορ. Εγώ το είδα ότι θέλει να τη βάλει να αποδείξει ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα χέρια της και δεν μπορεί να τα σηκώσει και το χρησιμοποίησε αυτό, το "σήκωσε τα χέρια", για να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα χέρια. Εγώ δεν το είδα ως χιούμορ"
Η Μίνα Καραμήτρου με νάρθηκα στον αέρα του Open: "Ατυχήματα συμβαίνουν"
Κανονικά στο πόστο της βρέθηκε σήμερα (18/6) η Μίνα Καραμήτρου, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη χθες, μετά το τέλος της εκπομπής "10 Παντού", μετά από έκρηξη κλιματιστικού στο Open. Η γνωστή δημοσιογράφος εμφανίστηκε φορώντας νάρθηκα, ενώ όπως έγινε γνωστό έχει κάταγμα και στα δύο χέρια.
Όσα ανέφεραν οι δημοσιογράφοι
"Περιμένετε! Καταρχήν ζεις;" ρώτησε με χιούμορ ο Νίκος Σταρβελάκης τη Μίνα Καραμήτρου στην έναρξη της εκπομπής τους, η οποία απάντησε: "Εννοείται!" και τον δημοσιογράφο να αποκρίνεται: "Δηλαδή είσαι εφτάψυχη"
"Δεν κατάλαβα. Εσύ ήθελες σήμερα να μην έρθω και να βάλεις πάλι μουσική από Μέγαρο Μουσικής και τέτοια" υπογράμμισε χιουμοριστικά η Μίνα Καραμήτρου και στη συνέχεια ο Νίκος Σταρβελάκης συμπλήρωσε για τον τραυματισμό της:
"Παναγία μου και Χριστέ μου. Αυτό που είδα χθες... Τελειώνει η εκπομπή, σκάει το κλιματιστικό, φεύγει η Μίνα. Επειδή είδα τη φωτιά και την έκρηξη, αν ήσουν λίγο πιο κει... Δόξα σοι ο Θεός"
"Ατυχήματα συμβαίνουν, όλα καλά. Είμαστε καλά" είπε η δημοσιογράφος.
Στο νοσοκομείο η Μίνα Καραμήτρου έπειτα από έκρηξη στο Open: "Σώθηκε από θαύμα"
Σοβαρό τραυματισμό υπέστη η Μίνα Καραμήτρου λίγο μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της στο Open, "10 Παντού", σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.
Τι συνέβη
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια εξωτερική μονάδα κλιματισμού, από την οποία η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απείχε περίπου πέντε μέτρα, έπιασε φωτιά και εξερράγη με αποτέλεσμα η Μίνα Καραμήτρου να παρασυρθεί από το ωστικό κύμα της έκρηξης και να δεχθεί θραύσματα μετάλλων που την τραυμάτισαν. Άμεσα οι συνάδελφοί της, ανάμεσά τους και ο Νίκος Στραβελάκης, έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο Metropolitan.
Ο Νίκος Σταρβελάκης δεν παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Real FM, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο νοσοκομείο μέχρι και το βράδυ της ίδιας μέρας.
"Η Μίνα σώθηκε από θαύμα, καθώς, αν βρισκόταν πιο κοντά στο συμβάν, τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη" σημείωσαν συνάδελφοί της στην εφημερίδα Espresso.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr