Κατερίνα Λάσπα: "Πένθησα τα πρώτα χρόνια μετά τον χωρισμό - Το θεωρούσα ανεπίτρεπτο"

Η Κατερίνα Λάσπα μιλά για τον χωρισμό της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
NDP

Η Κατερίνα Λάσπα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2 night show". Η πρώην παρουσιάστρια παραχώρησε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τον χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Για την προσωπική της ζωή σήμερα, η ίδια δήλωσε: "Στο σπίτι μου δεν πρόκειται να μπει αρσενικό, ειδικά εγώ που έχω και κορίτσια. Αν γίνει, θα πρέπει να το κερδίσει με άπειρη προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει λίγο πιο διπλωμάτισσα, εκ των πραγμάτων έχω μαλακώσει σε όλες τις εκφάνσεις, είτε προσωπικές στις προσωπικές σχέσεις είτε στις επαγγελματικές. Μπορεί να έχουνε μια άλλη εικόνα για μένα, να δυσκολεύω το πεδίο. Έχω τραγικό πρόβλημα με θέματα αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης. Αυτό το ‘χω απ’ τη μάνα μου".

Για τον χωρισμό της, η Κατερίνα Λάσπα ανέφερε: "Τα πρώτα χρόνια μετά τον χωρισμό μου πένθησα πολύ την έννοια της οικογένειας. Το θεωρούσα ανεπίτρεπτο πώς δεν κατάφερα. Η πρώτη σκέψη πολλές φορές αυτή είναι, να κρατήσω τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, που οραματιζόμουνα. Εντάξει, δεν είναι εφικτό πάντα, έχουνε δυσκολέψει τα πράγματα".

Η Κατερίνα Λάσπα μιλά για το διαζύγιο: "Πιο πολύ θρήνησα το κομμάτι οικογένεια παρά τον χαμό του μπαμπά μου"

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" ήταν η Κατερίνα Λάσπα το πρωί της Τρίτης.

Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη στο παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

"Θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα απέναντι στα παιδιά, αν είχα την αντοχή ή τη ψυχική δύναμη εκείνη την περίοδο. Δεν έγινε καμία συζήτηση. Με φοβερή ενσυναίσθηση και ωριμότητα, το τοποθέτησαν μόνες τους εκεί που έπρεπε. Εμένα μου πήρε αρκετό καιρό, γιατί πένθησα βαθιά με την έννοια της οικογένειας. Και επειδή είχε συμπέσει χρονικά -πριν από 4 χρόνια- με τον χαμό του πατέρα μου, νομίζω ότι πιο πολύ θρήνησα το κομμάτι "οικογένεια" παρά τον χαμό του μπαμπά μου. Η φόρμουλα στο μυαλό μου ήταν να καταφέρουμε να είμαστε ενωμένοι. Χρειάζεται τρομερή προσπάθεια αυτοβελτίωσης, ειδικά όταν αποκτάς παιδιά" δήλωσε αρχικά.

Η Κατερίνα Λάσπα συνέχισε λέγοντας: "Αρκετά χρόνια πριν από τον οριστικό χωρισμό, είχε αποδυναμωθεί η σχέση. Εμένα μου πήρε πάρα πολύ για να συνηθίσω τον χωρισμό. Μόλις πριν από κάποιους μήνες ξεκίνησα να νιώθω καλά. Είμαι πολύ της οικογένειας και της συντροφικότητας. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τα θέματα αίσθησης δικαίου, ευρυθμίας. Παίρνω την ευθύνη πραγμάτων στην καθημερινότητα" .

Και πρόσθεσε: "Επισκέφθηκα ειδικό μετά το διαζύγιο για να βοηθηθώ ως προς τον χειρισμό καταστάσεων με τα παιδιά. Με βοήθησε μία παιδοψυχίατρος στο κομμάτι της εφηβείας της μεγάλης μου κόρης. […] Προσπάθησα από την αρχή -αν και ήταν πολύ έκδηλο- να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να θεωρήσω ότι απέτυχα".