Κατερίνα Καραβάτου: "Αν παντρευόμουν ποτέ, γιατί όταν παντρεύτηκα έκανα πολιτικό γάμο..."

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του ΑΝΤ1

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τον γάμο της Δανάης Μπάρκα με τον Φάνη Μπότση σχολίασαν το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα" με την Κατερίνα Καραβάτου να μην κρύβει το πόσο της άρεσε το νυφικό της παρουσιάστριας και να μιλά για τον γάμο που είχε κάνει με τον Κρατερό Κατσούλη, όταν η ίδια ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Η αναφορά στον γάμο της

"Έχει αυτήν την αρχοντιά ενός νυφικού που είναι απλό αλλ;a είναι ο,τι καλύτερο για αυτήν την περίσταση" είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου με την Αθηνά Αφαλίδου να σχολιάζει πως "Κάθε γυναίκα φαντάζεται το νυφικό της διαφορετικά Γώ, ας πούμε, φορούσα ένα κοντό φόρεμα"

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε ότι "Εγώ για το δικό μου γούστο λέω. Αν παντρευόμουν ποτέ, γιατί όταν παντρεύτηκα έκανα πολιτικό γάμο και ήμουν 7,5 μηνών έγκυος, σχεδόν 8... Δεν είναι το ίδιο, δεν αισθανόμουν πολύ άνετα. Ήταν ένα πράγμα σε γραμμή άλφα για να αισθάνομαι άνετα. Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω μόδες και τέτοια Εμένα μου αρέσουν αυτά, μου αρέσει που είχε αυτό το πέπλο".

Ο Αρίωνας Κατσούλης στην εκπομπή της μαμάς του | Οι φωτογραφίες με την Κατερίνα Καραβάτου

Ήδη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της πριν ενάμιση μήνα, όταν βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης στο "Σαββατοκύριακο Παρέα", η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει συγκινημένη για την παρουσία των παιδιών της στο πλευρό της, που βρίσκονταν κι εκείνα στο στούντιο μαζί της.

Οι επισκέψεις τους βέβαια όπως φαίνεται είναι συχνές, αφού στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, η γνωστή παρουσιάστρια με τον μικρό της γιο διακρίνονται μαζί στο control room της εκπομπής, με την Κατερίνα Καραβάτου να σκύβει μάλιστα με τρυφερότητα και ενθουσιασμό προς το μέρος του κατάξανθου πρίγκιπά της.

Ο Αρίωνας Κατσούλης μεγαλώνει και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τη μαμά του, όπως φυσικά και η μεγαλύτερη αδερφή του, Αέλια. Η οικοδέσποινα του "Σαββατοκύριακο Παρέα" από την άλλη δεν χορταίνει τη συντροφιά και την αγάπη των παιδιών της, παρακολουθώντας τα συγκινημένη να τη στηρίζουν σε κάθε νέο βήμα της καριέρας της.