Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου: "Είχα καιρό να πάρω τόσα επιθετικά μηνύματα - Μην αναρωτιέστε γιατί μιλάμε για ξύλο στους δρόμους"

Τα εχθρικά μηνύματα που έλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου για την υποστήριξή της στο Pride

Με αφορμή τη χθεσινή (13/6) τοποθέτησή της για τα όσα ειπώθηκαν στο "Πρωινό" σχετικά με το Pride και την υποστήριξή της στο θεσμό, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε μέσα από το "Χαμογέλα και Πάλι" της Κυριακής ότι έλαβε πολλά εχθρικά μηνύματα για τη στάση της. Τόνισε, μάλιστα, ότι αν αυτό συμβαίνει στην ίδια, δε θα έπρεπε να απορούμε για το αν τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δέχονται επιθέσεις στους δρόμους.

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας

Μιλώντας για το χθεσινό Pride, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι "Είχα πολύ καιρό να πάρω τόσα πολλά επιθετικά μηνύματα. Πωπω! Δεν έχει να κάνει με το σωστό ή λάθος. Ξέρουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, ζούμε σε μια χώρα η οποία δεν είναι έτοιμη να το υποδέχεται όλο αυτό σαν κανονικότητα. Αυτό συζητούσαμε και χθες. Μου κάνει πάρα πολλή εντύπωση από νέους ανθρώπους, γυναίκες, άντρες... Δεν ξέρω. Μάλλον είμαι στον κόσμο μου"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Μου συμβαίνει κατά καιρούς, όταν ανοίγουμε αυτήν την κουβέντα. Ξέρεις όλα αυτά τα 'ψόφους' και τέτοια αλλά τόσο πολύ; Δεν ξέρω... Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι έγινε το Pride και για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι θα γίνεται για πολλά χρόνια μέχρι να είμαστε ok με αυτό. Να μην ενοχλούμε κανέναν... Τα επιθετικά μηνύματα είναι πολύ επιθετικά. Μην αναρωτιέστε μετά γιατί μιλάμε για ξύλο στους δρόμους. Ξεκάθαρα μιλάμε για ξύλο στους δρόμους . μιλάμε για ανθρώπους που έχουν βαθύ μίσος για το ουράνιο τόξο. Το λέω σε αυτούς που αναρωτιούνται".

Απασφάλισε η Σίσσυ Χρηστίδου: "Με θυμώνει που γίνεται αυτός ο διάλογος δημόσια"

Τα όσα ειπώθηκαν στο "Πρωινό" της Παρασκευής (12/6) για το Pride και τη ζωή των ομοφυλόφιλων στη χώρα μας, σχολιάστηκαν στο "Χαμογέλα και Πάλι", με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μην κρύβει την ενόχλησή της για τη στάση της Γιώτας Κηπουρού και του Σταύρου Μπαλάσκα, όταν έθεσαν το ερώτημα για το ποια ήταν η τελευταία φορά που ένα γκέι άτομο χτυπήθηκε δημόσια.

Ειδικότερα, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε ότι "Εγώ θέλω να πω ότι όλη αυτή η αντίδραση στο Pride δείχνει γιατί χρειάζεται το Pride. Δεν το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Αυτό εδώ (σ.σ. στο Πρωινό) που βλέπεις στην τηλεόραση είναι η κοινωνία μας. Είναι η εξελιγμένη της πλευρά και η όχι εξελιγμένη. Εμένα με θυμώνει που γίνεται αυτός ο διάλογος δημόσια. Δεν θα έπρεπε. Αν ήταν τόσο αυτονόητος, δε θα γινόταν αυτός ο διάλογος. Άρα, για αυτό πρέπει να υπάρχει το Pride"

Επιπλέον, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: "Ευτυχώς, που εκεί υπήρχε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Πάνος Κατσαρίδης και έθεσαν τα πράγματα στη σωστή βάση που έπρεπε. Ευτυχώς που υπήρχαν αυτοί οι δύο. Όσο υπάρχει αυτή η συζήτηση, θα υπάρχει και το Pride. Όσο ακόμα χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, θα είναι εκεί το Pride και οι άνθρωποι που το στηρίζουν. Μέχρι όλοι να καταλάβουν και να μη χρειάζεται να είναι εκεί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση