Κατά του Λάκη Λαζόπουλου τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" της Πέμπτης (4/6), με τον γνωστό παρουσιαστή να αποκαλεί τον Λάκη Λαζόπουλο "ξεπεσμένο γελωτοποιό" και να σημειώνει πως παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να ανοίξουν μαζί θεατρική σχολή, αν και τη σατίριζε επί σειρά ετών.
Τα αιχμηρά λόγια
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά πως "Δήλωσα πως δεν έχω πιαστεί ποτέ στα χέρια με κάποιον. Νομίζω πως σαν τηλεοπτικό μήνυμα είναι καλό μήνυμα. Και λέει 'Δεν έχεις; τσακωθεί ποτέ με άνθρωπο;' Προφανώς και έχω τσακωθεί αλλά αν θες να ξεφτιλίσεις κάποιον το κάνεις με τα λόγια και τα επιχειρήματα. Πιάνεται από αυτό ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λάζόπουλος -γιατί για μένα ξεπεσμένος γελωτοποιός είναι- και λέει "ξεφτίλιζες ανθρώπους μικρός, το κάνεις και μεγάλος”. Ποιος το είπε τώρα αυτό; Ο άνθρωπος που επί χρόνια έλεγε για μία συνάδελφό του, τη Μιμή Ντενίση, ότι το τρένο παίζει καλύτερα από τη Ντενίση. Έχτισε μια καριέρα χρόνων, ξεφτιλίζοντας κάθε εβδομάδα μια πολύ επιτυχημένη συνάδελφό του και δεν έβρισκε μια καλή κουβέντα να πει".
Η αποκάλυψη για τη Μιμή Ντενίση
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λάγκας σημείωσε: "Η ξεφτίλα είναι να παραπιείς μια αλήθεια. Να λες ψέματα, να παραπιείς μια αλήθεια για να έχεις ένα αφήγημα. Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που ξεφτίλιζε επί σειρά ετών μια συνάδελφό του και έλεγε ότι το τρένο παίζει καλύτερα από αυτήν... Το χειρότερο είναι ότι δεν έμαθε. Ο άνθρωπος αυτός κάποια στιγμή δεν έβρισκε θέατρο να παίξει. Ο άνθρωπος αυτός που ξεφτίλιζε τη Μιμή Ντενίση την παρακαλούσε κάποια στιγμή να κάνουν θεατρική σχολή μαζί. Τα ξέρετε αυτά; Να σας τα πω εγώ"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr