Την εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από τη στήλη του στο Youtube κανάλι του Raw House, με τον ίδιο να σημειώνει πως του φαίνεται στείο να πληρώσεις για να βρεθείς εκεί, ενώ είσαι εκτός χώρου.
Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου
Ειδικότερα, ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου σημείωσε πως "Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει εκεί πέρα. Πληρώνεις για να πας καλεσμένος; Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχουν εισιτήρια που είναι ακριβά, τα πληρώνεις και πηγαίνεις κανονικά. Εγώ αυτό κατάλαβα. Ότι υπάρχουν ακριβά εισιτήρια, τα οποία πληρώνεις, και πας και σου λέει 'Με αυτό το εισιτήριο μπαίνεις, με αυτό μπαίνεις και στο κόκκινο χαλί, με αυτό μπαίνεις και κάθεσαι δεύτερη γραμμή'. Δεν ξέρω... Για content ή να το τρολάρεις. Τώρα αν πας με σοβαρότητα στις Κάννες, που είναι ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου αλλά εσύ είσαι εκτός της φάσης, δεν είναι λίγο αστείο;"
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Είναι σαν να έχεις ανάγκη προβολής, ανάγκη επιβεβαίωσης. 'Κοιτάχτε με, είμαι στο κόκκινο χαλί'. Εγώ θα ντρεπόμουν, δε θα το έκανα. Να πας μόνος σου, μόνο και μόνο για να βγάλεις φωτογραφίες το κόκκινο χαλί μου φαίνεται pathetic"
Το φωτογραφικό άλμπουμ της Ιωάννας Τούνη από τις Κάννες: "Δεν μου πάει το κόκκινο χαλί;"
Νέες φωτογραφίες από την εμφάνισής της στο 79ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. H social media star μοιράστηκε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη red carpet στιγμή της, η οποία συζητήθηκε.
"Μα δεν μου πάει το κόκκινο χαλί βρε συμπεθέρες;" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr