Μαρία Αναστασοπούλου: "Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού συζητήθηκε όχι με καλό τρόπο, τις περισσότερες φορές"

Όσα ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον και τον Κώστα Τσουρό

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Δηλώσεις στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά και την κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή "Live You" και το τηλεοπτικό της μέλλον, όσο και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ.

Η φετινή σεζόν και το επόμενο βήμα

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε αρχικά πως "Φέτος βάζω στην εκπομπή ένα πολύ πιο μεγάλο συν σε σχέση με την πρώτη χρονιά γιατί το δουλέψαμε διαφορετικά. Κάναμε αλλαγές, προσαρμοστήκαμε, δεν έχουμε ανακαλύψει την πυρίτιδα αλλά είναι κάπως διαφορετικό σε σχέση με ό,τι παίζει εκείνη την ώρα στο slot αυτό. Κάναμε αρκετές απόπειρες. Κάποιες πέτυχαν και κάποιες όχι και τόσο, αλλά δοκιμάσαμε πράγματα και νομίζω ότι τελικά είμαστε κερδισμένοι".

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε ότι "Τώρα είναι η φάση συζητήσεων, οπότε νομίζω ότι ακόμα δε χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Νομίζω ότι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε στη θέση μας κάθε μέρα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα, γιατί είμαι της άποψης ότι αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, δεν υπάρχει λόγος να μιλάς. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που έχω δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα. Από την άλλη νομίζω ότι υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές".

Η τοποθέτηση για τον Κώστα Τσουρό

Επιπλέον, μιλώντας για το πρόωρο τέλος της εκπομπής "Το 'χουμε", η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε πως "Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού συζητήθηκε όχι με καλό τρόπο, τις περισσότερες φορές. Δεν ξέρω και αν όλα αυτά τα σχόλια, που πήρε ο Κώστας, ήταν από ανθρώπους που έβλεπαν την εκπομπή. Εγώ όσο μπορούσα έβλεπα την εκπομπή και είδα μια αξιοπρεπή προσπάθεια και μια αξιοπρεπή στάση από την πλευρά του Κώστα. Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι στη θέση του τόσο αυστηρά κρινόμενου, μπορούμε να βρεθούμε ανά πάσα στιγμή όλοι μας"