Follow us

Γιώργος Πατούλης & Νανσυ Κοίλου βάφτισαν τον γιο τους - Το φωτογραφικό άλμπουμ

Γιώργος Πατούλης & Νανσυ Κοίλου βάφτισαν τον γιο τους - Όλες οι φωτογραφίες από το μυστήριο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ
Γιώργος Πατούλης & Νάνσυ Κοίλου

Μια ιδιαίτερα σημαντική οικογενειακή στιγμή έζησαν ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουνίου βάπτισαν τον 1,5 έτους γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαγονησίου. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Νικόλαος.

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς από τον Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, παρουσία στενών συγγενών, φίλων και συνεργατών του ζευγαριού, που θέλησαν να βρεθούν δίπλα τους σε αυτή τη ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά τους.

Αμέσως μετά το μυστήριο, η γιορτή συνεχίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αναβύσσου, όπου είχε οργανωθεί δεξίωση για τους καλεσμένους, σε έναν χώρο που επέτρεψε τη φιλοξενία περισσότερων προσώπων και τη διατήρηση της εορταστικής ατμόσφαιρας.

O Γιώργος Πατούλης απαντά για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού με τη Νάνσυ Κοιλού

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη σύζυγό του Νάνσυ Κοίλου, τη βάφτιση του γιου τους Νικόλα, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

"Αυτό που νιώθουμε είναι ανυπέρβλητο"

Ο ίδιος περιέγραψε τη βάφτιση του μικρού Νικόλα ως μια ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά του:

"Είναι μια όμορφη στιγμή της ζωής μας, αυτό που νιώθουμε είναι ανυπέρβλητο. Μάλλον μετά την καινούργια χρονιά. Το αποφασίσαμε για να τιμήσουμε ανθρώπους που θέλουμε να θυμόμαστε".

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, αλλά και για τον χαρακτήρα της Νάνσυς Κοιλού, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε:

"Υπάρχουν σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου. Εγώ πιστεύω ότι επειδή είναι ένας άνθρωπος απλός, δοτικός, δεν της αρέσει η δημοσιότητα και αυτό που βγάζει είναι το ανθρώπινο".

Όσον αφορά τις εκπλήξεις στη σύζυγό του, ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ και τρυφερότητα:

"Μέσα στη ζωντανή ζωή μας πρέπει να υπάρχει το αυθόρμητο. Το ζούμε. Είμαστε άνθρωποι απλοί όπως όλοι".

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ο Γιώργος Πατούλης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, αφήνοντας όμως ανοιχτό το μέλλον:

"Θα το δούμε. Το μέλλον υπάρχει μπροστά μας".

Με τα λόγια αυτά, ο Γιώργος Πατούλης έδειξε τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που χαρακτηρίζει τη σχέση του με τη Νάνσυ Κοιλού και την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ανθρώπινη πλευρά της προσωπικής του ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού, παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 3 Νοεμβρίου 2024. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Κορωπί με τους δύο τους να έχουν στο πλευρό τους μόνο λίγα αγαπημένα τους πρόσωπα. Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο και το πρώτο του παιδάκι.

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση