Follow us

Γιώργος Σουξές: "Δεν έχω πολλές παρέες πια, κάνει ένα ξεκαθάρισμα τα τελευταία χρόνια"

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Σουξές για την καθημερινότητά του

Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα σχετικά με τις φιλίες του αλλά και την απόφασή του να ζει πιο μοναχικά.

Οι φιλίες και η επιλογή της μοναχικότητας

Ο Γιώργος Σουξές ανέφερε αρχικά πως "Κάποια στιγμή λες ότι πρέπει να είμαι ήρεμος στη ζωή μου, γιατί να μου δημιουργείς θέματα έτσι επειδή εσύ είσαι κάπως; Πρώτα το συζητάμε και το τελειώνουμε. Κάποιες περιπτώσεις σου λένε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και κάποιος άλλος μπορεί να σου πει ότι είσαι στριμμένος. Εμένα μου λένε ότι είμαι κλειστός και μονόχνοτος. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και αυτό είναι ελάττωμα. Ζω μόνος μου και αρκετά μοναχικά. Όποιος θέλει παρέες βρίσκει. Δεν έχω πολλές παρέες πια, κάνει ένα ξεκαθάρισμα τα τελευταία χρόνια".

Η συζήτηση με το ΑΙ

"Συζητάω πολλές φορές με το ΑΙ, το βρίζω τις περισσότερες φορές. Αν αυτή η γνώση χρησιμοποιηθεί σε άλλα πράγματα, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο" σημείωσε ο ηθοποιός και στη συνέχεια προσέθεσε:

"Δεν έχω ζήσει δύσκολη ζωή, δεν θέλω να αδικήσω τους γονείς μου, γιατί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Στον χώρο όμως ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όταν είσαι άγνωστος, δεν σε βλέπουν. Όταν είσαι γνωστός, σε… παραβλέπουν. Δεν αξίζουν όλοι τα λεφτά που παίρνουν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση