Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογείται: "Την περιπέτεια του καρκίνου την έχω ζήσει - Πόνεσα και υπέφερα"

Όσα ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο και το "Breakfast@Star" παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε τόσο για την περιπέτειά της με τον καρκίνο όσο και για την πρόσφατη απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα.

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα

Αναφορικά με τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, η Μαρία Ιωαννίδη σημείωσε: "Αχ! Αυτό μη μου το λέτε. Με πόνεσε πάρα πολύ. Τη Γωγώ Μαστροκώστα την γνώριζα. Είχαμε και μια επαγγελματική σχέση πριν από χρόνια, με πονάει πάρα πολύ. Κρίμα. Ήταν καλός άνθρωπος, ταλαντούχα, ήταν νέα, την πόνεσα και θα την σκέφτομαι πάντα".

Η δική της περιπέτεια υγείας

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι "Την περιπέτεια του καρκίνου την έχω ζήσει, του έχω βγάλει την γλώσσα και έφτιαξα μια μπλούζα, μακό, άσπρη και έγραψα"Ο καρκίνος πέθανε, εγώ θα ζήσω, ζήτω η ζωή”. Είναι πριν από 7 – 8 χρόνια που το έζησα το μαρτύριο. Και πόνεσα και υπέφερα και ζούσα στον καναπέ μου μερόνυχτα ολόκληρα αλλά δεν το έβαλα κάτω"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Όταν πήγα στο εξωτερικό, είπαν "κρίμα το κοριτσάκι”. Απάντησα: "Κρίμα σε σένα γιατρέ, εσύ μπορεί να πεθάνεις αλλά εγώ δεν θα πεθάνω” απάντησα. Είχαμε συμπτωματικά τον ίδιο γιατρό με την Γωγώ Μαστροκώστα και συμπέσαμε και στην ίδια κλινική. Δε λύγισα καμία στιγμή"