Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις κάποιες ενοχές"

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την πατρότητα και την προσωπική του ζωή

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος στη "Super Κατερίνα" βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Πέμπτης (28/5), με το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή να μιλά τόσο για τη πατρότητα όσο και για τις επιπλέον ευθύνες κει ενοχές που αισθάνεται για την έκθεση της προσωπικής του ζωής, από τότε που ήρθε στη ζωή ο γιος του, Πάρης.

Η εξομολόγηση για την πατρότητα

Σε σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου ότι χαίρεται που ο ίδιος και η Ρία Ελληνίδου δημοσιοποίησαν και επίσημα τη σχέση τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε πως "Δε θα ήθελα να δώσω κάποιον τίτλο για το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής και να πω κάτι. Αλλά προφανώς όμως καταλαβαίνω ότι είναι κάποια πράγματα που βγαίνουν, αναπαράγονται και ο κόσμος μιλάει. Δεν είναι θέμα αν κρύβομαι ή όχι, θεωρώ ότι πρέπει και γω να χαλαρώσω".

Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι "Είναι διαφορετικές οι ευθύνες σε κάποιον σε κάποια μονοπάτια που εγώ δεν τα ξέρω. Όταν έχεις ένα παιδί και προσπαθείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, έχεις κάποιες ενοχές, όπως και όλος ο κόσμος. Με τη γέννηση του παιδιού σου δημιουργείς κάποιες άλλες ενοχές. Τώρα, πάμε σε ένα έξτρα κομμάτι ενοχών. Οπότε όλα αυτά τα κομμάτια μέσα στο κεφάλι σου είναι ένας πόλεμος εσωτερικός. Για να χαλαρώσεις πρέπει και κάποιος να στο δώσει αλλά να χαλαρώσεις και εσύ ο ίδιος. Όλα τα πράγματα για να βγουν και να γίνουν φυσικά πρέπει να τα αποδεχτείς. Αυτό σημαίνει να χαλαρώσω, να δω πώς είναι τα πράγματα και να είμαι καλά".

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου σε ρομαντικά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά τους: "Άπειρη αγάπη"

Με περισσότερη εξωστρέφεια φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τη σχέση τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου, με το ερωτευμένο ζευγάρι να γιορτάζει μαζί τα γενέθλιά του -που απέχουν μια μέρα- και να μοιράζεται με τη διαδικτυακή του παρέα τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή του μέρα.

ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (18/5) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε και επίσημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη Ρία Ελληνίδου. Σε αυτές φαίνεται ο ίδιος και η σύντροφός του λίγο πριν σβήσουν τα κεριά στις τούρτες τους αλλά και να κοιτούν γεμάτο έρωτα ο ένας τον άλλον, ενώ παράλληλα το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα από το πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά τους.

"Δύο γενέθλια, μία βραδιά και άπειρη αγάπη ❤️ Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!" σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.