Ετεοκλής Παύλου: "Προσπαθώντας να μπω στα παπούτσια του Κώστα Τσουρού, ίσως να έλεγα και πιο βαριά λόγια"

Η τοποθέτηση του Ετεοκλή Παύλου για την αντίδραση του Κώστα Τσουρού

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο ξέσπασα που είχε ο Κώστας Τσουρός στη χθεσινή έναρξης της εκπομπής του (26/5) αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από το Breakfast@Star, με τον παρουσιαστή να σημειώνει πως παρατηρώντας τι έχει ειπωθεί για τον Κώστα Τσουρό, ο ίδιος ίσως να λειτουργούσε πιο αυστηρά.

Η τοποθέτηση του Ετεοκλή Παύλου

Στον αέρα του Star, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: "Παιδιά εγώ να σας πω την αλήθεια, ακούγοντας τον Κώστα Τσουρό στην αρχή με ξένισε. Λέω, γιατί πάλι; Γιατί πάλι τοποθετείται; Όμως έκατσα και έψαξα και είδα τις τοποθετήσεις που έγιναν για τον Κώστα Τσουρό, και πραγματικά τον δικαιολόγησα, προσωπικά, 100%. Γιατί είδα συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που πραγματικά τον προσέβαλε. Και πραγματικά, υπήρχε μία ειρωνεία σε έναν διάλογο που άνοιξε όσον αφορά το αν είναι ψωνιστικό το τραγούδι".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως υπήρξαν "Κάποια γελάκια, κάποια αστεία, κάποια πράγματα που δεν αρμόζουνε σε μια εκπομπή που κόβεται. Και αν θες να διαφωνήσεις με κάτι, γιατί κι εγώ έχω διαφωνήσει με πράγματα που έχει κάνει ο Κώστας ο Τσουρός τις τελευταίες ημέρες, διαφώνησε με σοβαρότητα και να είσαι ξεκάθαρος. Μην ειρωνεύεσαι. Κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που κόβεται η εκπομπή του... Προσπαθώντας, έστω και λίγο, να μπω στα παπούτσια αυτού του ανθρώπου, ίσως να ήμουνα και πολύ πιο αυστηρός, ίσως να ήμουνα και συγκεκριμένος, ίσως να έλεγα και πιο βαριά λόγια σε σχέση με αυτά που ακούστηκαν".

Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός: "Λίγο υπομονή! Αυτό που ευχόσασταν από την πρώτη μέρα θα συμβεί την Παρασκευή"

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Κώστας Τσουρός όσον αφορά τα σχόλια που δέχτηκε μετά την ανακοίνωση που έκανε για το τέλος της εκπομπής "Το 'Χουμε" αυτήν την Παρασλευή.

Η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς μουσικό χαλί και με τον παρουσιαστή να λέει: "Στη… μούγκα σήμερα, παιδιά, δεν βάλαμε τραγούδι, γιατί πολλοί συνάδελφοι λένε ότι κουράστηκαν από τα τραγούδια που βάζουμε, οπότε είπαμε σήμερα να μην τους κουράσουμε άλλο".

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: "Το ένα το βρίσκουν κουραστικό, το άλλο το βρίσκουν ψωνίστικο, το άλλο λίγο πιο χαρούμενο για την περίσταση, το άλλο πιο θλιβερό για την περίσταση, οπότε είπαμε να ξεκινήσουμε έτσι για να τα έχουμε όλα μαζί και να τους ευχαριστήσουμε. Βάλε λίγο το "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου” μπας και ευχαριστηθούν, γιατί πραγματικά μόνο με αυτό το τραγούδι θα ευχαριστηθούν.

Πραγματικά, τι άλλο θα πείτε φέτος, τι άλλο θα πείτε; Τι θα κατεβάσει το κεφάλι σας φέτος; Είναι τρομερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος και από την πρώτη μέρα. Αγαπητοί συνάδελφοι, λίγο υπομονή, τρεις μέρες έμειναν και αυτό που ευχόσασταν από την πρώτη μέρα, θα συμβεί την Παρασκευή, λίγο υπομονή ακόμα".