Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" . Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της παρουσιάστριας και συζύγου του, της Σίας Κοσιώνη, από τον ΣΚΑΪ, ύστερα από 20 χρόνια πορείας στο κανάλι του Φαλήρου.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ρωτήθηκε αρχικά για τη δημόσια στήριξη που της έδειξαν τα παιδιά τους, αμέσως μετά το τελευταίο δελτίο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ. "Το συζητήσαμε πολύ αυτό, για την έκπληξη που της κάναμε έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Για όλους εμάς κάνει τα πάντα. Μας κρατάει όρθιους και ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε εκεί".
Όσον αφορά το αν συζητήθηκε η απόφαση της Σίας Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε: "Εγώ δεν μπορώ να της είμαι πολύ χρήσιμος σε αυτά, γιατί έχετε τους δικούς σας κανόνες. Εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω κάτι ουσιαστικό. Εγώ της είπα ότι είμαστε ένα, είμαστε εδώ".
Ο Κώστας Μπακογιάννης στο πλευρό της Σίας Κοσιώνη: "Καλοτάξιδο Σία μου το νέο σου βιβλίο"
Την παρουσίαση του παιδικού της βιβλίου,"Αρκεί που σ’ αγαπώ εγώ", πραγματοποίησε η Σία Κοσιώνη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/5) στο κέντρο της Αθήνας, με τον Κώστα Μπακογιάννη να βρίσκεται στο πλευρό της για μα στηρίξει το νέο της βήμα.
Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη
Ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, μάλιστα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση με ποικίλες φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου της συζύγου του, σημειώνοντας: "Καλοτάξιδο Σία μου το νέο σου βιβλίο. Γραμμένο για τον Δήμο μας και για όλα τα παιδιά του κόσμου. Να μάθουν να αγαπούν και να αγαπιούνται. Αυτή είναι η πιο σημαντική αποστολή εμάς των γονέων".
Η συγκινητική αναφορά της Σίας Κοσιώνη στα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη
Η Σία Κοσιώνη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Buongiorno", η παρουσιάστρια ειδήσεων και δημοσιογράφος κάνει μία συγκινητική αφιέρωση στην οικογένειά της, στον Κώστα Μπακογιάννη και στα παιδιά τους.
Θυμίζουμε ότι η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017 και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, τον Δήμο Μπακογιάννη. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου.
Η Σία Κοσιώνη αφιέρωσε το βιβλίο της στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. "Το βιβλίο το αφιερώνω στα τέσσερα παιδιά μας και σε όλα τα παιδιά που έχουν χρυσές καρδιές" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr