Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι "Η πρωινατζού", τον χρησιμοποιώ τον όρο

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέται στα σχόλια που έχει δεχτεί λόγω της καριέρας της στην τηλεόραση

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη, Ευρωβουλετής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχτεί λόγω της καριέρας της στην τηλεόραση, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και στο "Πρωινό".

την Ελλάδα δεν δίνουμε χώρο στο έργο των Ευρωβουλευτών κι αν τον δώσουμε, τον δίνουμε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Εγώ εάν δεν είχα κάποια πολύ συγκεκριμένα πολιτικά site και τα lifestyle site, τα οποία με στηρίζουν και ευχαριστώ που υπάρχουν και αυτά. Για πολιτικά site -για πολλά, υπάρχουν και εξαιρέσεις- είμαι πρωινατζού. Είμαι "η πρωινατζού" και για πολλούς πολιτικούς είμαι "η πρωινατζού". Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ακριβώς επειδή υπήρξα "η πρωινατζού" -χρησιμοποιώ και τον όρο- απέκτησα μία τέτοια ειλικρινή σχέση με τον κόσμο. Αυτοί που με παρακαολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια είδαν ότι υπάρχει μία συνέπεια και με τίμησαν με την ψήφο τους" δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: "Ερχομαι σε πάρα πολύ μεγάλη αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την κυρία Καρυστιανού"

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" το πρωί της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για τη Μαρία Καρυστιανού, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για το κόμμα της.

"Εγώ έρχομαι σε πάρα πολύ μεγάλη αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την κυρία Καρυστιανού, γιατί πλέον τώρα είναι ένα πολιτικό πρόσωπο, αλλά μέχρι τώρα ήταν μία γυναίκα η οποία έχασε το παιδί της. Σκληρό, σεβασμός" τόνισε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε λέγοντας: "Θέλει κατανόηση, που νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο μιας μάνας που χάνει το παιδί της, όταν δεν έχει βιώσει το ίδιο τραύμα η ίδια ή ο ίδιος. Από την άλλη, πλέον δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από αυτό και να είναι στο απυρόβλητο, να μην την σχολιάζουμε πολιτικά, ειδικά όταν προχωρά με τα βήματα που προχωρά".

Η ίδια πρόσθεσε: "Η κα Καρυστιανού είχε πει κάποια στιγμή ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει κόμμα. Έκανε κόμμα. Είχε πει ότι θέλει να τα βάλει με την εξουσία. Χθες τη ζήτησε την εξουσία, θέλει να βγει πρώτο κόμμα. Όταν είσαι πολιτικός αρχηγός και άλλα λες και άλλα κάνεις, δεν ξεκινάς καλά. Από τα πρόσωπα που πιστεύω ότι θα παρουσιάσει στη συνέχεια μπορεί να είναι και ο Γιούρι Γκέλερ (ταχυδαχτυλουργό) μέσα γιατί λογικά χρειάζεται κι έναν άνθρωπο να βγάζει λαγούς από τα καπέλα για να μπορέσει να κάνει όλα αυτά που έχει στο μυαλό της".

Ελεονώρα Μελέτη: Τον κάλεσα όταν γέννησα και του είπα "Θέλω να λήξουμε τη συνεργασία πριν καν ξεκινήσει"

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό". Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια, η ίδια έκανε μία αναφορά στον Βασίλη Παπαδρόσο, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: "Θέλω να πω κάτι γι' αυτόν τον άνθρωπο γιατί πραγματικά του οφείλω πολλά. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος πέρα από επαγγελματίας. Τον έχω αναφέρει και στο βιβλίο μου χωρίς όνομα. Ο Βασίλης Παπαδρόσος είναι ο άνθρωπος ο οποίος χάρη σε αυτόν έκανα τα "Μεσάνυχτα" στον Alpha.

Τον είχα καλέσει κάποια στιγμή όταν γέννησα και του είπα "Νιώθω ότι δεν μπορώ να εργάζομαι πέντε ημέρες την εβδομάδα. Θέλω να λήξουμε τη συνεργασία πριν καν ξεκινήσει". "Όχι, θα το προσαρμόσουμε" μου κάνει. "Να κάνεις κάτι που να σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι στο παιδί σου αλλά να μη φύγεις από τα τηλεοπτικά" μου είπε. Και εμπνευστήκαμε τα "Μεσάνυχτα"".