Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο "Ενώπιος Ενωπίώ" τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά ανοιχτά τα σημαντικά κεφάλαια της προσωπικής της ζωής, τον Δάνη Κατρανίδη αλλά και το παιδί που θα ήθελε να έχουν αποκτήσει.
"Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που να ξέρει να γελάει και να κλαίει δυνατά, δηλαδή να ζει, να μην έχει προσωπική ζωή. Ερωτική ζωή, αγαπησιάρικη, αγάπης, τρυφερότητας. Δεν υπάρχει περίπτωση. Στη δουλειά μου δεν παίζει ρόλο στην απόδοσή μου... Έβαλα την προσωπική μου ζωή σε ένα σημείο πολύ υψηλό στην τέχνη μου" ανέφερε αρχικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.
Η σχέσεις ζωής και το παιδί που θα ήθελε με τον Δάνη Κατρανίδη
Μιλώντας για τους δύο άντρες που παντρεύτηκε, τον Δάνη Κατρανίδη και τον Ρήγα Αξέλο, η ίδια σημείωσε ότι "Δυο άνθρωποι σταθμοί στη ζωή μου. Ο Δάνης δεν έχει φύγει ποτέ. Και με τον Ρήγα, είναι δυο άνθρωποι σταθμοί στη ζωή μου. Τους εκτιμώ, τους σέβομαι και τους αγαπώ. Είναι πολύ σημαντικό. Αυτές είναι οι επιταγές προς είσπραξη στην τράπεζα της αγάπης. Αυτές τις έχω. Δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι, που ανεξάρτητα από τη δουλειά που βρεθήκαμε, είναι αυτοί οι άνθρωποι που είναι. Έχω βαθιά εκτίμηση και βαθύ σεβασμό. Μου κάνει εντύπωση - το κάνουμε κυρίως οι γυναίκες- μόλις φύγουμε από μια σχέση, γιατί θυμάμαι κάποιες φίλες μου, έλεγαν 'Είναι υπέροχος' και με το που χώριζαν έλεγαν 'Άντε να χαθεί'. Μα πώς μπόρεσε και έγινε έτσι μέσα σε λίγες ώρες;"
Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδί, η Μίκρα Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι "Καμιά καριέρα και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σου επιβάλλει την επιλογή. Είμαστε στην Ελλάδα. Δεν μειώνω την καριέρα, τη ζωή, τα πράγματα που έχω κάνει. Καθόλου. Τα σέβομαι και τα εκτιμώ. Αλλά η ζωή είναι ζωή και η καριέρα... δουλειά. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Αν θέλεις, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Δεν έτυχε αλλά είχα ίσως μια παλιακή αντιμετώπιση. Για εμένα ήταν απαραίτητο στο μυαλό μου ένα παιδί από μια σχέση. Δεν έχει σημασία αν χωρίσεις μετά. Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη. Εκεί ήταν οι συνθήκες, μία το ένα, μία το άλλο... Όλο το αφήναμε. Κακώς. Αυτό θα το ήθελα".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως"Δε θα ήθελα ένα παιδί, ανεξάρτητα. Για αυτό λέω ότι ακούγεται κάπως παλιακό. Θα ήθελα ένα παιδί από αγάπη, από τέτοια σχέση, ουσιαστική. Αυτό θα το ήθελα. Επιλογή μας ήταν. Δεν είναι ότι δεν μπορούσαμε ή η φύση και τέτοια. Αλλά αν με ρωτήσεις αν το έχω μετανιώσει... Τώρα είναι αργά".
Η μοναχικότητα στη ζωή της
Επιπλέον, σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι "Πιστεύω ότι ουδείς θέλει να είναι μόνος του. Είναι πάντα με κάποιον άλλο. Δε θα πω ότι όταν δεν είμαι με κάποιον σύντροφο, δεν μου λείπει. Είναι άλλο η μοναχικότητα και άλλο η μοναξιά. Όταν μπορείς να την επιλέξεις... Η επιλογή της μοναχικότητας είναι πολύ τέλεια. Αν στην επιβάλλον ή στην επιβάλλει η ζωή ή οι συνθήκες, δεν είναι ωραίο. Αν την έχεις επιλέξει... Είναι πάντα ευπρόσδεκτη μια σχέση".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr