Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη στο podcast "Anestea" και μίλησε για όλα στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για τη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη αποκαλύπτοντας την πιο "τρελή" σκηνή ζηλοτυπίας που έχει κάνει στον σύζυγό της.
"Τον έχω κλειδώσει έξω από το σπίτι, παλία! Σιγά καλέ! Πάντα αξίζει τον κόπο, το θυμόμαστε και γελάμε. Ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να του αρέσει να ζει τη ζωή του ευθεία γραμμή, εγώ δεν θέλω! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο που το στομάχι μου γαργαλιέται" είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Χάρης Βαρθακούρης: "Τους ξέρω τους συντρόφους των κοριτσιών. Δεν θα εκρίνω ποτέ κανέναν"
Ο Χάρης Βαρθακούρης φιλοξενήθηκε στο Happy Day το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση με τις κόρες και την Αντελίνα. Το σπίτι που κάηκε στην Πάρο και η οικογενειακή επανένωση στην Πάρο μετά από 12 χρόνια.
Όσα είπε για τις κόρες του
"Η μεγάλη είναι 15 και θα τη λέω δεκαπέντε μέχρι και μία ώρα πριν τα… γενέθλιά της. Μέσα στο καλοκαίρι γίνονται 14 και 16 και ακόμα αδυνατώ να πιστέψω, ότι εγώ, που με θεωρώ ένα ανώριμο πιτσιρικά που λες ότι τελείωσε πέρυσι το σχολείο… αδυνατώ να πιστέψω ότι έχω την ευθύνη δύο εφήβων, ενός νοικοκυριού. Το ότι είμαι πατέρας ακόμα ακούω τη λέξη τόσα χρόνια και χαίρομαι. Δηλαδή, γουστάρω να ακούω "μπαμπά", "μπαμπάκα μου", τα υποκοριστικά όλα και το απολαμβάνω!
Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε πέρασαν αυτά τα χρόνια. Δηλαδή, σαν χθες μου φαίνεται, που μπορούσα και τις δύο να τις έχω αγκαλιά… Και τώρα πρέπει να ζητιανεύω… την προσοχή τους! Τώρα έχουν πια μπει στη ζωή μας αγόρια. Η μικρή ακόμα είναι πιο εκδηλωτική, η μεγάλη με το τσιγκέλι. Άμα θέλω να μάθω κάτι πρέπει να ρωτήσει με τη μαμά", είπα αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.
Στη συνέχεια έκανε μια αναφορά στους συντρόφους των κοριτσιών του: "Τους ξέρω τους λεγάμενους. Δεν είναι κρυφοί, έρχονται στο σπίτι, έχω την εντύπωση ότι δε θα εγκρίνω ποτέ κανέναν. Αν είναι ευτυχισμένες, δεν θέλω να πω ότι δεν μου πέφτει λόγος αλλά στην ουσία δεν μου πέφτει".
Η αναφορά στο κάψιμο του σπιτιού τους στην Πάρο και στην επανένωση της οικογένειας εκεί
"Τελευταία φορά που είχαμε πάει στην Πάρο ως οικογένεια ήταν το 2013. Δηλαδή, γιορτάσαμε εκεί τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας κόρης. Το 2014, που θα μπορούσε να ήταν η επόμενη χρονιά που θα πηγαίναμε, το καλοκαίρι κάηκε το σπίτι μας. Είναι κάτι το οποίο το έχω ξαναπεί. Το 2015 ακόμα, παρόλο που είχε περάσει ένας χρόνος, ήμασταν σε φάση ανασυγκρότησης. Και μας πήρε και δύο τρία χρόνια να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Άρα δεν είχαμε πολλή διάθεση και ψυχολογία για διακοπές.
Μετά άρχισε να μου έρχεται δουλειά τα καλοκαίρια. Και συνειδητοποίησα ότι δεν με εξυπηρετεί ένας προορισμός ο οποίος, καλώς ή κακώς, προκειμένου να φύγω αν χρειαστεί, βασίζεται σε καράβι ή αεροπλάνο. Οπότε τι κάνω; Μετακομίζω τα οικογενειακά στην "Πάρο" της γυναίκας μου. Η Πάρος της γυναίκας μου είναι η Επίδαυρος. Οδική πρόσβαση. Πολύ εύκολο να πας και να φύγεις", είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.