Follow us

Ναταλία Γερμανού: "Έχω μια ιστορία ντροπιαστική με το "καινούργια αγάπη". Δεν με πήρε καν να μου πει "δεν ντρέπεσαι;"

Η ντροπιαστική ιστορία της Ναταλίας Γερμανού με το "καινούργια αγάπη"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day μια ντροπιαστική ιστορία της από το τραγούδι "καινούργια αγάπη" του οποίου τους στίχους έδωσε στους Αντίκ χωρίς να θυμάται ότι τους είχε προηγουμένως παραχωρήσει στη Μαντώ.

"Υπάρχει μια ιστορία ντροπιαστική λίγο. Το "καινούργια αγάπη" των Αντίκ είναι ένα τραγούδι που το έδωσα με πολλή χαρά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να το μελοποιήσει για να τον τραγουδήσουν οι Αντίκ. Η Έλενα τότε ήταν με τους Αντίκ. Δεν θυμόμουν όμως ότι τον ίδιο στίχο τον είχα δώσει στη Μαντώ η οποία τον είχε δισκογραφήσει με άλλη μουσική και μππήκε στον δίσκο της. Στην αρχή δεν άνοιξε ρουθούνι. Όταν έγινε επιτυχία με τους Αντίκ η Μαντώ ευγενέστατη, διακριτικότατη, δεν είπε κουβέντα. Δεν μου έστειλε ούτε καν μήνυμα να μου πει ρε δε ντρέπεσαι; Αλλά κάποιοι φανς της μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν "δεν ντρέπεσαι; Αυτό το έδωσες στην Μαντώ". Και εκεί είπα "ουπς", δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

H Ναταλία Γερμανού απαντά για την προσωπική της ζωή: "Η ερωτική μου ζωή τα τελευταία χρόνια..."

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη με την οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έκανε αρκετές προσωπικές αποκαλύψεις.

"Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έχουν να γράψουν κάτι γκομενικό. Δεν είναι ότι η ερωτική μου ζωή τα τελευταία χρόνια είναι οι Βερσαλλίες, μπαίνουν, βγαίνουν... Ό,τι έχει συμβεί έχει συμβεί προστατευμένα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι με ανθρώπους του χώρου", είπε αναφορικά με την προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια.

Tα red flags, τα green flags & η ιστορία για το αποτυχημένο ραντεβού

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την τακτική της όταν ένα ραντεβού δεν κυλά όπως θα το περίμενε: "Έχω μια τακτική όταν βγαίνω πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο πάντα έχω backup έναν φίλπ. Αν τον πάρω ένα τηλέφωνο ή αν του στείλω μια τελεία να μπορώ να πω "συγγνώμη έγινε αυτό; Πρέπει να φύγω".

Τέλος, για τα red flags αλλά και αυτά που τη γοητεύουν σ' έναν σύντροφο η παρουσιάστρια είπε: "Το κορυφαίο μου red flag είναι να μην είναι ευγενής στους ανθρώπους του εστιατορίου. Ήταν δεύτερο, τρίτο ραντεβού και δεν υπήρξε τέταρτο. Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα είναι αυτά που θα με σκλαβώσουν σ' έναν άντρα".

Ναταλία Γερμανού: "Πιστεύω πως ο Akylas θα βγει πρώτος"

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day και μίλησε για διάφορες προσωπικές πτυχές της ζωής της ενώ παράλληλα έκανε την πρόβλεψή της για τον Akyla και τη Eurovision.

"Έχω την εντύπωση ότι θα βγει πρώτος ακόμα και αν δεν τον χρυσώσουν οι επιτροπές, θα βγει πρώτος γιατί θα σκίσει τόσο στο televoting που θα καλύψει τη διαφορά", είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση