Ιδιαίτερα ευτυχισμένες στιγμές φαίνεται πως βιώνει αυτή την περίοδο η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η οικογένειά της έχει πολλούς λόγους για να γιορτάζει.
Η κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο της, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Παράλληλα, ξεχωριστή είναι και η σημερινή ημέρα για την οικογένεια, καθώς ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας, έχει τα γενέθλιά του.
Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι κοιτώντας προς το άπειρο. Στο στιγμιότυπο, η ίδια εμφανίζεται με ένα κομψό καφέ πουλόβερ, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας φορά ένα λευκό T-shirt.
"Happy Birthday my #kik" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, με το "kik" να φαίνεται πως αποτελεί το χαϊδευτικό του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

18 χρόνια πριν | Η Τζένη Μπαλατσινού σε γάμο στη Μύκονο με το iconic φόρεμα που ψάχνουμε μανιωδώς
Μπορεί η μόδα να αλλάζει και κοιτάζοντας παλιές μας φωτογραφίες να αναρωτιόμαστε τι στο καλό σκεφτόμασταν όταν φορούσαμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι, αυτό σίγουρα δεν θα το πει ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού. Ο λόγος; Όσο πίσω και αν πάμε στις φωτογραφίες της, δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ένα outfit που δεν είναι διαχρονικό και κομψό ακόμη και σήμερα.
Για παράδειγμα, με μία μικρή αναζήτηση βρεθήκαμε στο μακρινό 2008 και στη Μύκονο, όπου η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε δώσει το παρών στον γάμο του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Σήλιας Δραγούνη. Μάλιστα οι φωτογραφίες τη δείχνουν με τον μικρούλη Μάξιμο στην αγκαλιά.

. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr