Αποστόλης Τότσικας: Με τη Ρούλα είμαστε ομάδα, η λέξη "πρότυπο" είναι λίγο βαριά

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για την οικογένειά του

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα". Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τα παιδιά του, για τη σχέση του με την Ρούλα Ρέβη αλλά και για τα επαγγελματική του πορεία.

Αρχικά, ο ίδιος περιέγραψε το πώς βίωσε τον πρώτο καιρό ως πατέρας: "Φυσικά δυσκολευτήκαμε στην αρχή, εγώ πηγαινοερχόμουν τότε στην Κύπρο για το "Μπρούσκο" , οπότε ξέρεις, η Ρούλα ήταν πιο... Βαρούσε τις σκοπιές αυτή. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι full time μπαμπάς".

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε το ζευγάρι ως "πρότυπο". Πάνω σε αυτό, ο Αποστόλης Τότσικας σχολίασε: "Είμαστε ομάδα με τη Ρούλα, η λέξη "πρότυπο" είναι λίγο βαριά γιατί πάντα προσπαθείς. Πρότυπο - ξεπρότυπο, προσπαθείς σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε να μεγαλώσεις παιδιά με αξίες και ήθος, το οποίο δυστυχώς σιγά - σιγά έχει χαθεί. Προσπαθούμε να είμαστε η νέα γενιά που θα φέρει καλύτερα πράγματα".

Η Ρούλα Ρέβη απαντά: "Το έκανα πολύ αυθόρμητα και παρορμητικά"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ραντεβού το ΣΚ" έκανε η Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε ανοιχτά για την πολυσυζητημένη ανάρτησή της, που έδειχνε τον Αποστόλη Τότσικα να φορά κόκκινο κραγιόν.

Η γνωστή φωτογράφος ρωτήθηκε αρχικά για τα κοινωνικά θέματα που της αρέσει να θίγει μέσα από τα social media της, με την ίδια να σημειώνει πως "Μου αρέσει να μιλάω. Όταν ένα θέμα με αγγίζει, μου αρέσει να το αναλύω να το συζητάω, να το καταθέτω. Μου αρέσει πάρα πολύ".

Η φωτογραφία με το κόκκινο κραγιόν

Όσον αφορά τη φωτογραφία που δημοσίευσε, στην οποία φαίνεται ο Αποστόλης Τότσικα να φορά κόκκινο κραγιόν, η Ρούλα Ρέβη τόνισε ότι "Αν μου αρέσει μια φωτογραφία, την ανεβάζω και αυτό είναι όλο. Πίσω από τις φωτογραφίες μου πάντα υπάρχει κάτι, ακόμα και όταν κάνω ένα απλό πορτρέτο. Έχει μια σκέψη δική μου, που άλλοτε θέλω να τη μοιραστώ και άλλοτε όχι. Έγινε αναπαραγωγή, γιατί είναι ένα στερεότυπο. Εντάξει, το έκανα πολύ αυθόρμητα και παρορμητικά, όπως πάντα έτσι ανεβάζω με τα post μου. Μπορεί να σταματήσω στο δρόμο την ώρα που οδηγώ και να κάνω ένα post".

Επιπλέον, υπογράμμισε για τον σύζυγό της πως "Είναι καλλιτέχνης και αυτός και γενικώς δεν είναι φοβητσιάρης ούτε με τις τέχνες μας, ούτε με την εικόνα του. Καθόλου"

Η διαδικτυακή απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Σχετικά με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Ρούλα Ρέβη δέχτηκε ποικίλα αρνητικά σχόλια κάτω από το post της, με την ίδια να έχει δώσει μια αρχική, λιτή απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Ο,τι να 'ναι όμως! Τα μπερδεύετε τα πράγματα και μπερδεύετε τη νεολαία, πολύ κρίμα" έγραψε μία χρήστρια του instagram κάτω από την ανάρτηση. Η Ρούλα Ρέβη δεν άφησε αναπάντητο το συγκεκριμένο σχόλιο. "Είμαστε η νεολαία καλή μου" έγραψε στην απάντησή της η Ρούλα Ρέβη.