Ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl και defensive end των Kansas City Chiefs, Γιώργος Καρλαύτης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Kaia, στις 9 Μαΐου 2026, στο παρεκκλήσι The Agora Chapel του One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ο Γιώργος Καρλαύτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, πριν μετακομίσει στην Ιντιάνα σε ηλικία 13 ετών.
Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2016 στην ομάδα στίβου του West Lafayette High School και αργότερα φοίτησε μαζί στο Purdue University, υποδέχθηκε 220 καλεσμένους και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού σε έναν τριήμερο εορτασμό, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση και τη φυσική ομορφιά των ελληνικών ακτών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ελληνορθόδοξη παράδοση, με στέφανα και ρύζι για συμβολισμό ευημερίας και γονιμότητας.
Η Kaia φόρεσε δύο custom δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Barola, περπάτησε προς το ιερό υπό τους ήχους του "River Flows in You” και ακολούθησε ακόμη ένα ελληνικό έθιμο, γράφοντας τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της στο κάτω μέρος των παπουτσιών της.
Η διακόσμηση, σε λευκές, πράσινες και μπλε αποχρώσεις, ήταν εμπνευσμένη από τα χρώματα του Αιγαίου και του φυσικού τοπίου της περιοχής. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktail hour στην παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα, ενώ ακολούθησε buffet dinner με επιλογές όπως pasta, sushi, steak, ψάρι και τετραώροφη τούρτα διπλής σοκολάτας. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού έγινε με το τραγούδι "At Last” της Etta James.
Ο Γιώργος Καραλύτης, που έκανε πρόταση γάμου στην Kaia στις 24 Απριλίου 2025 ενώ παρακολουθούσαν τηλεόραση στο κρεβάτι, μίλησε για τη στιγμή που την είδε να περπατά προς το μέρος του στην εκκλησία: "Ήμουν στα όρια να ξεσπάσω σε κλάματα. Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ. Έγινα πολύ συναισθηματικός, περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν".
Για το γαμήλιο Σαββατοκύριακο πρόσθεσε: "Ένιωθα σαν να συγκρούονταν 25 διαφορετικοί κόσμοι. Έχουμε τόσο υπέροχους φίλους και οι άνθρωποι που καλέσαμε ήταν πραγματικά οι καλύτεροι. Όλοι ταίριαξαν μεταξύ τους, έκαναν νέες φιλίες και χόρεψαν όλοι μαζί. Ειλικρινά, δε θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη μέρα και νύχτα". Το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες Chrome Hearts και θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στο Πόρτο Χέλι. Ο Γιώργος Καρλαύτης φορούσε ESQ.