Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από τα γενέθλια του γιου της

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά από τα γενέθλια του γιου της

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τα 12α γενέθλιά του γιόρτασε ο πρώτος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον μικρό Δημήτρη να γίνεται 12 ετών και να τα γιορτάζει με ένα ξεχωριστό πάρτυ.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, Δημήτρη, αποκαλύπτοντας την τούρτα αλλά και ένα μέρος της διακόσμησης για τα 12α γενέθλια του παιδιού.

"Χρόνια πολλά ζωή μου" σημείωσε η Φαίη Σκορδά ως ευχή για τα γενέθλια του γιου της.

Φαίη Σκορδά: "Είχα μόλις γεννήσει και δεν μπορούσα να περπατήσω"

Η φημολογούμενη επιστροφή του "Dancing with the stars" απασχόλησε τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της εκπομπής "Buongiorno". Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής του Mega πλάνα από την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο "DWTS" του ΑΝΤ1.

"Δεν ξέρετε ότι θέλω να παρουσιάσω το "DWTS"; Έχει πάρει ήδη τα δικαιώματα ο ΑΝΤ1; [...] Παιδιά, το αγαπώ το "Dancing"" είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

Τότε, ο Άρης Καβατζίκης είπε στη Φαίη Σκορδά: "Θυμάμαι τότε είχες κάνει πολλά μαθήματα για να κάνεις αυτήν την εμφάνιση στο "DWTS"".

Πάνω σε αυτό, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: "Δεν έκανα πολλά μαθήματα για να κάνω αυτήν την εμφάνιση. Επίσης, είχα μόλις γεννήσει και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έκανα μπαλέτο πολλά χρόνια όταν ήμουν μικρή".