Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τρίτης για την κριτική που δέχονται νέες μανούλες αναφορικά με τον τρόπο που έχουν επιλέξει να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.
Με την αφορμή αυτή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και η ίδια δέχτηκε κριτική για την καισαρική τομή: "Ο γιατρός μου είπε ότι γέννησα με καισαρική τομή, θα το έλεγα και εγώ δεν είναι κάτι μυστικό. Όταν είχα λίγο χρόνο έβλεπα τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις, όχι πολλά γιατί ο περισσότερος κόσμος είναι καλοπροαίρετος. Με κατηγορούσαν για την καισαρική τομή. Πάμε καλά; Εν έτει 2026; Ξέρει ο άλλος για ποιον λόγο χρειάστηκε μια γυναίκα να γεννήσει με καισαρική τομή. Επίσης μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει να γεννήσει με καισαρική. Δε σημαίνει ότι είναι ο εύκολος δρόμος. Ο μήνας Απρίλιος ήταν αφιερωμένος στην καισαρική τομή. Δείχναν τη βελόνα. Είναι επτά στρώσεις δέρματος. Το σώμα και εκεί υποφέρει για να φέρει ένα μωράκι στη ζωή".
"Δε θα κρίνετε καμία γυναίκα που της είπε ο γιατρός ότι πρέπει να γεννήσει. Αυτό είναι προσωπικό της δικαίωμα. Αυτές οι αντιλήψεις που είχαμε εκατό χρόνια πριν ότι για να νιώσεις το παιδί πρέπει να γεννήσεις φυσιολογικά... Ό,τι σου πει ο γιατρός και ό,τι θέλεις γιατί μπορεί έτσι να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια, ή γιατί μπορεί να έχεις κάποιο ιστορικό. Είναι προσωπικό δικαίωμα και το σώμα της κάθε γυναίκας είναι δικό της", συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο γιατρός της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτει: "Της είπα να γεννήσει φυσικά, ούτε το συζήταγε"
Ο γιατρός της Κατερίνας Καινούργιου είχε μιλήσει στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα" και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη γέννα της παρουσιάστριας αλλά και την οικογένεια που είναι στο πλευρό της.
"Μέσα σε 12 ώρες από τη γέννα κατέβηκε να δει το μωρό της. Έχει πολύ ωραία σύνδεση με το μωρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη ήταν πολύ ήρεμη και συνεργάσιμη. Ήταν μελετημένη. Σε μια συνεχή παρακολούθηση και η ίδια και ο Παναγιώτης. Η ίδια αντελήφθη Της είπα να γεννήσει φυσιολογικά αλλά ούτε το συζήταγε οπότε κάναμε καισαρική χθες το βράδυ. Κάναμε όλα τα τεστ", είπε αρχικά ο κύριος Αλέξανδρος Τζεφεράκος.
Έπειτα έδωσε πληροφορίες και για τη στάση του συζύγου της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της πεθεράς της: "Συγκινημένος, τρυφερός ο Παναγιώτης. Ο σκληρός και τρυφερός Παναγιώτης έλιωσε με την κόρη του εντελώς. Η μητέρα του Παναγιώτη είναι και αυτή γυναικολόγος, την ξέρω από τότε που ήταν ειδικευόμενη. Ήταν τόσο συγκινημένη και βούτυρο. Κατά συνήθεια στις 4 - 5 μέρες που γίνονται οι έλεγχοι οι προληπτικοί συνήθως βγαίνει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr