Follow us

Ηρώ Πεκτέση: "Τηλεοπτικά, ενώ έχουμε δει πολλούς γκέι άντρες, δεν έχουμε δει λεσβίες"

Όσα δήλωσε η Ηρώ Πεκτέση για τον ρόλο της στον "Άγιο Έρωτα"

Η Ηρώ Πεκτέση στο Τηε 2Νιγητ Σηος

Η Ηρώ Πεκτέση βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2Night Show" και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στον "Άγιο Έρωτα" και τον λόγο που πιστεύει ότι η γυναικεία ομοφυλοφιλία είναι καταπιεσμένη στην τηλεόραση. Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον όρο που έθεσε ο πατέρας της όταν έμαθε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά και στην τηλεοπτική της πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως "Το πρώτο μου σίριαλ ήταν ο 'Αστέρας Ραχούλας'. Με την κωμωδία τα έχω πάει καλά. Τώρα αποδεικνύεται πως τα πάω και με τον Alpha. Στη συνέχεια έπαιξα στο 'Έλα στη Θέση μου', στο 'Ζακέτα να πάρεις' της ΕΡΤ, τέταρτο σίριαλ ήταν το 'Αύριο μας ανήκει', μετά το 'Ούτε γάτα ούτε ζημιά' στον Alpha και τώρα ο 'Άγιος Έρωτας'. Κανένας από την οικογένειά μου δεν είναι καλλιτέχνης ή ηθοποιός"

Η πορεία στην υποκριτική

Στη συνέχεια, η Ηρώ Πεκτέση ανέφερε σχετικά με το πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν έμαθαν ότι θα γίνει ηθοποιός, πως "Το δέχτηκαν μια χαρά. Γενικά με το σχολείο δεν είχα καλή σχέση, ήμουν λίγο απείθαρχο παιδάκι. Είπα να πάω σε μια δραματική σχολή να δω πώς είναι. Κάτι μου έκανε μέσα μου, από ένστικτο μάλλον. Στη σχολή πήγα δοκιμαστικά, να δω αν θα μου αρέσει. Είδα πρώτη φορά να βλέπω τον εαυτό μου να πειθαρχεί σε κάτι, να αφοσιώνομαι και κατάλαβα ότι αυτός θα είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσω".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με μεγάλη ελευθερία, οι γονείς μου μου έδωσα πολλή εμπιστοσύνη από μικρή ηλικία και αυτό με έκανε αγωνίστρια στα πράγματα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα 16 σε video clum. Όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, το μόνο που μου είπε ο μπαμπάς μου ήταν 'Ok. Αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις γυμνό'. Αυτό ήταν το άγχος του. Κατά τ' άλλα με εμπιστεύονται τόσο πολύ ως ύπαρξη και το πώς φέρομαι και πώς είμαι ως άνθρωπος".

Η συμμετοχή στον "Αγιο Έρωτα" και η γυναικεία ομοφυλοφιλία

Στη συνέχεια, η Ηρώ Πεκτέση μίλησε για τη συμμετοχή της στον "Άγιο Έρωτα" και τις αντιδράσεις σχετικά με τον έρωτα ανάμεσα στην Ελένη και την Άννα, δηλώνοντας πως "Ο χαρακτήρας που παίζω φέτος έχει πολλές πτυχές. Βλέπουμε πόσο ενδιαφέρον έχει να υποδυθείς έναν τέτοιο άνθρωπο. Είμαι η Άννα, η σύζυγος του ενωμοτάρχη... Τηλεοπτικά, ενώ έχουμε δει πολλούς γκέι άντρες, δεν έχουμε δει λεσβίες στην τηλεόραση. Πολύ σπάνια. Νιώθω ότι από πάντα η σεξουαλικότητα της γυναίκας 'οφείλει' να είναι πιο μαζεμένη, πιο καταπιεσμένη, πιο πίσω. Ενώ του άντρα είναι πιο εκδηλωτική, του επιτρέπεται. Στη γυναίκα δεν επιτρέπεται η σεξουαλικότητά της".

Επιπλέον, η πρωταγωνίστρια του Alpha ανέφερε ότι "Και εγώ και η Αντιγόνη Μακρή έχουμε πάρει πολλή αγάπη από τις γυναίκες. Αυτό είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Πρώτα είναι η αγάπη που μας δείχνουν και μετά ο θαυμασμός είτε για το πώς παίζουμε, το ταλέντο μας, την ομορφιά μας ή οτιδήποτε. Αλλά έχουμε πάρει πολλή αγάπη και λίγο φλερτ. Κυρίως στο θέατρο που έρχονται. Δεν έχω βρεθεί καθόλου σε δύσκολη θέση, το βλέπω πολύ γλυκό και τρυφερό, γιατί ο τρόπος που προσεγγίζουμε τον χαρακτήρα και την ιστορία μας, είναι πολύ τρυφερός άρα και οι άνθρωποι που το βλέπουν, έχουν αυτήν την τρυφερότητα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση