Follow us

Ναταλία Γερμανού για Σία Κοσιώνη: "Ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας"

Όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού για το τέλος της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Τη δική της τοποθέτηση γα τον αποχαιρετισμό της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, κατά την αποφώνηση του χθεσινοβραδινού (8/5) Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, έκανε η Ναταλία Γερμανού, μέσα από το "Καλύτερα δε Γίνεται" με την παρουσιάστρια του Alpha να εστιάζει στον τρόπο που χειρίστηκε το "αντίο" της η anchorwoman.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με το "αντίο" της Σίας Κοσιώνη, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε πως "Δεν νομίζω να θυμάμαι άλλη φορά σε πλατό ειδήσεων να έχω ξανακούσει τέτοιο χειροκρότημα. Το να πέφτουν οι τίτλοι για έναν παρουσιαστή ή μια παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής και να αποχαιρετά και ακούς ένα χειροκρότημα, να υπάρχει μια συγκίνηση, ναι. Αλλά σε δελτίο ειδήσεων να τελειώνει, να αποχαιρετά η anchorwoman και να ακούς τέτοιο χειροκρότημα, εγώ προσωπικά δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Εμένα μου δείχνει κάτι άλλο. Μου δείχνει πόσο αγαπητή ήταν η Σία στους συνεργάτες της, στους συναδέλφους της, στους τεχνικούς, σε όλους όσοι δούλευαν μαζί της. Με εντυπωσίασε πάρα πολύ η σταθερότητα με την οποία μιλούσε, ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας, ουσίας στον τρόπο που μιλούσε"

"Δεν έσπασε η φωνή της καθόλου αλλά, αν κοιτούσες βαθιά μέσα στα μάτια της, είχε μία πολύ αδιόρατη κοκκινίλα και υγρασία. Δεν έκλαψε, δεν δάκρυσε, δεν έσπασε η φωνή της, δεν έκανε κανέναν μελοδραματισμό από αυτούς που συνηθίζουμε εμείς της ψυχαγωγίας" είπε καταληκτικά η Ναταλία Γερμανού.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το τέλος της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Έπειτα από δύο δεκαετίες, η συνεργασία της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/5), με τη γνωστή δημοσιογράφο να εκφωνεί το τελευταίο της Δελτίο Ειδήσεων στον σταθμό και να αποχαιρετά το -μέχρι πρότινος- τηλεοπτικό της σπίτι. Αρκετά ήταν τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την anchorwoman, μία εκ των οποίων και η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο μετά το συγκινητικό "αντίο" της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, η Ναταλία Γερμανού έκανε ένα Instagram story θέλοντας να επισημάνει το πόσο σημαντικό στίγμα άφησε η anchorwoman στον τηλεοπτικό σταθμό. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε:

"Εις το επανιδείν Σία Κοσιώνη. Το χειροκρότημα του πλατώ στην αποφώνησή σου τα είπε όλα"

Ναταλία Γερμανού για Σία Κοσιώνη: "Ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση