Follow us

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Πραγματικά απορώ ώρες ώρες με τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές"

Όσα ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τα σχόλια εκπομπών για τη Eurovision

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Το δικό του στίγμα στη Eurovision έχει αφήσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έγραψε τους στίχους για το τραγούδι Sectet Combination, το οποίο ερμήνευσε η Καλομοίρα το 2008 εκπροσωπώντας την Ελλάδα και κατακτώντας την τρίτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές μέσα από εκπομπές και συνεντεύξεις για τη Eurovision, ενώ μέσα από τα social media του έδειξε την ενόχληση του για τους λάθος χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν τηλεοπτικές εκπομπές για την εμφάνιση της φετινής μας συμμετοχής.

Η διόρθωση από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννοπουλος θέλησε να κάνει μέσω "X" (πρώην Twitter) μια διόρθωση σχετικά με τους όρους που χρησιμοποιούν πρωινές εκπομπές για την εμφάνιση του Akyla στη σκηνή της Eurovision, διευκρινίζοντας πως η Έλενα Παπαριζου το 2005 δεν είχε μια πραγματική λύρα on stage.

Στην ανάρτησή του ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε: "Μλκ δηλαδή πραγματικά απορώ ώρες ώρες με τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές κι ας υπήρξα μέλος τους.

"Ακούω 2 μέρες: "Η λύρα της Παπαρίζου" "Η λύρα της Παπαρίζου". Ποιος δεν θυμάται ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧE "λύρα της Παπαρίζου" αλλά απλά ΤΡΙΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ??!"

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε γράψει τους στίχους για το τραγούδι With Love, με το οποίο η Τάμτα διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας, τους στίχους στο τραγούδι Comme Ci, Comme Ça, με το οποίο η Ευρυδίκη εκπροσώπησε την Κύπρο την ίδια χρονιά, αλλά και τους στίχους στο Secret Combination της Καλομοίρας, με το οποίο η τραγουδίστρια τερμάτισε πρώτη στον Ημιτελικό της και τρίτη στον Τελικό του 2008.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την εμφάνιση του Akyla στη σκηνή της Eurovision

Ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από τη δεύτερη επιτυχημένη πρόβα του Akyla στη σκηνή της Eurovision 2026 δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Τετάρτη 6 Μαΐου, με τη σκηνική παρουσίαση να φέρει την υπογραφή του creative director Φωκά Ευαγγελινού.

Το βίντεο αποκαλύπτει μια πρώτη, δυναμική εικόνα του σκηνικού σύμπαντος του "Ferto", όπως παρουσιάζεται στη σκηνή του Stadthalle στη Βιέννη, προσφέροντας μια γεύση από τον ρυθμό, την αισθητική και την ενέργεια της εμφάνισης, με τη δεύτερη πρόβα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής.

Στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων βλέπουμε τον συνδυασμό των visuals με ρεαλιστικά props που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη διαδρομή του Akyla, ακολουθώντας την αισθητική του video game.

Η παρουσίαση του "Ferto" συνδυάζει το ανατρεπτικό με τη συγκίνηση, αποτυπώνοντας με ευρηματικό τρόπο τη διαδρομή από την έλλειψη στην επιτυχία.

Το βίντεο αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική εικόνα της ελληνικής συμμετοχής και ανοίγει την αντίστροφη μέτρηση για τη live παρουσίαση του "Ferto" στη φετινή διοργάνωση, στην 4η θέση του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2026, στις 12 Μαΐου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση