Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα". Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Αρχικά, ο Τριαντάφυλλος είπε: "Στη Μαριαλένα να θυμίσω ότι στο All Star τη στήριζα υπερβολικά σαν τρελός, πλήρωνα κιόλας, όπως και όλο το fan club".
Σε άλλο σημείο, ο ίδιος πρόσθεσε: "Μου λέει να του κάνω ένα live για να ανεβάσω το μαγαζί. Το έκανα χωρίς αμοιβή".
Για την αιτία του τσακωμού, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: "Επειδή στήριξα τον Νίκο Μπάρτζη, άρχισαν οι κακίες. Με έπαιρνε ο πατέρας του τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί το κάνω".
Για τη δήλωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε: "Ήταν ειρωνικά τα παιδάκια, θα μπορούσαν να το σταματήσουν εκεί. Το να πεις ειρωνικά "δεν ήταν στα πλάνα”… Κάτι τέτοια παιδάκια δεν τα βλέπω καν. Δεν μ’ αρέσει το χλεύασμα. Τα παιδάκια αυτά τα δύο, όποτε θέλουν και όπου θέλουν, ας έρθουν live να τα πούμε μαζί με τον Αλέξη Παππά. Στην τηλεόραση να βλέπει ο κόσμος. Με τα παιδάκια αυτά δεν θα ασχοληθώ ξανά".
Όπως μοιράστηκε, ο Τριαντάφυλλος έχει προσπαθήσει να λύσει την παρεξήγηση με το ζευγάρι: "Από ανωτερότητα ξέρεις πόσες φορές τους έχω στείλει μήνυμα και έχω πει να ‘ναι καλά και να κάνουν το παιδάκι τους; Καλή λευτεριά στη Μαριαλένα και όλα τα καλά του Θεού. Εγώ δεν ασχολήθηκα, αυτοί ασχολήθηκαν. Με καλούν πριν τον γάμο τους σε event που είχε ο Κατσούλης με τη Μαριαλένα στο μαγαζί τους. Free, λεφτά από αυτούς δεν παίρνω ποτέ. Αυτοί όπου πάνε παίρνουν λεφτά".
Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: "Πουθενάδες"
Διαδικτυακά αποφάσισε να δείξει την αντίδρασή του ο Τριαντάφυλλος, στη συνέντευξη που παραχώρησαν την Παρασκευή ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον γνωστό τραγουδιστή να φανερώνει για μια ακόμη φορά την ενόχλησή του που δεν ήταν ανάμεσα στο καλεσμένους του γάμου τους.
Το διαδικτυακό ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου
Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής που γνωρίστηκε με το ζευγάρι στο Survivor του 2021, κοινοποίησε σε Instagram story ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στη εκπομπή "Στην Αγκαλιά του Φάνη" σημειώνοντας:
"Πριν το Survivor ήσουν ο Σάκης, μετά τη στήριξή μου έγινες ο Κατσούλης. Εσύ ήσουν αυτός που ήρθες κοντά μου και εσύ ήσουν αυτός που πρώτος με είπες κουμπάρο. Άντε γειά τώρα, πουθενάδες και ξέρετε εσείς… Πόσο δίκιο είχες Άλεξ Παππά και μεγάλε Τζέιμς. Μάλλον στην λίστα είχες τον Λιβάνη, Μαριαλένα και σίγουρα ο Σάκης την Κεφαλά. Έλα και φτάνει το δούλεμα. Σας πήρανε χαμπάρι. Άντε γεια".
Τι ειπώθηκε στην εκπομπή
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν ήταν ο Τριαντάφυλλος καλεσμένος στον γάμο του, καθώς ο ίδιος είχε εκφράσει το παράπονό του για το γεγονός. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε: "Δεν ήταν καν στα πλάνα μας να καλέσουμε τον Τριαντάφυλλο. Δεν έπεσε καν στο τραπέζι το όνομα. Δεν ισχύει η φήμη ότι θα ήταν κουμπάρος μας"