Follow us

Γιάννης Καλλιάνος: "Υπήρχε κάποιο πρόβλημα µε το έμβρυο - Η καρδούλα σταμάτησε ξαφνικά να χτυπά"

Όσα ανέφερε ο Γιάνης Καλλιάνος για την αποβολή της συζύγου του

Γιάννης Καλλιάνος

O Γιάννης Καλλιάνος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο "Secret" των Παραπολιτικών, με τον γνωστό μετεωρολόγο να μιλά για την αποβολή της συζύγου του και τη ζωή τους έπειτα από το συγκεκριμένο, δυσάρεστο περιστατικό.

"Δύσκολη και ευαίσθητη στιγμή για όλη την οικογένεια"

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι "Πριν από περίπου έναν μήνα, η σύζυγός µου απέβαλε, τριών μηνών, το παιδάκι που κυοφορούσε. Ήταν μια πολύ δύσκολη και ευαίσθητη στιγμή για όλη την οικογένεια, και κυρίως για τη Χάρι, γιατί πάντα η μητέρα βιώνει πιο βαθιά μια τέτοια απώλεια. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα µε το έμβρυο και εκ των υστέρων μάθαμε πως ήταν αγοράκι, του οποίου δυστυχώς η καρδούλα σταμάτησε ξαφνικά να χτυπά. Ήταν μια περίοδος συναισθηματικής φόρτισης, που όμως µας έκανε και πιο δυνατούς ως οικογένεια".

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Γιάννης Καλλιάνος συμπλήρωσε πως "Η Χάρις στην αρχή στεναχωρήθηκε πολύ και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι κάτι που, δυστυχώς, έχουν βιώσει πάρα πολλές γυναίκες και μητέρες και µόνο όταν το ζήσεις αντιλαμβάνεσαι πραγματικά αυτό που λέω. Σήμερα, όμως, είμαστε πολύ καλά. Αυτό που κοιτάζουμε είναι να συνεχίσουμε τη ζωή µας µε ηρεμία, αγάπη και όμορφες στιγμές μαζί µε το παιδί µας. Προσπαθούμε να γεμίζουμε την καθημερινότητά µας µε εμπειρίες, χαμόγελα και ζεστασιά, γιατί τελικά η οικογένεια είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση