Follow us

Η πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Πώς αντέδρασε ο Στράτος Τζώρτζογλου on camera όταν ρωτήθηκε για τη Σοφία Μαριόλα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου μετά το εξώδικο που απέστειλε η Σοφία Μαριόλα προς τα μέσα ενημέρωσης καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρης Σιδηρόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να προβεί σε εκτενή σχόλια σχετικά με την υπόθεση. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα απευθυνόταν αποκλειστικά στα Μέσα και όχι στον ίδιο προσωπικά. Παράλληλα, υπογράμμισε πως σέβεται πλήρως την επιθυμία της να μη γίνεται αντικείμενο σχολιασμού η προσωπική της ζωή και οι επιλογές της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:
"Η Σοφία το εξώδικο το έστειλε στα media, όχι σε μένα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Ο καθένας είναι ελεύθερος για τις επιλογές του. Δεν έχω γνώμη πάνω σε αυτό. Δε θέλω να μιλήσω καθόλου. Είμαστε μια χαρά. Ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του. Είναι όλα οκ. Δε θέλω να μιλήσω καθόλου, ειδικά αυτή την εποχή μετά το εξώδικο. Το σέβομαι. Σέβομαι την απόφαση αυτών των ανθρώπων, να μη μιλάμε για κανένα μέλος αυτής της υπόθεσης. Δεν έχει συμβεί κάτι…Είμαστε δυο άνθρωποι που ακόμα έχουμε αγάπη".

Εξώδικο από τη Σοφία Μαριόλα στα Μέσα για τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή

Η Σοφία Μαριόλα προχώρησε σε εξώδικη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της σχετικά με τον χωρισμό της από τον Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά και τη στάση που επιθυμεί να τηρούν τα μέσα ενημέρωσης απέναντι στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιλέγει να κρατήσει τη νέα συνθήκη της καθημερινότητάς της μακριά από τη δημοσιότητα, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να αποτελεί αντικείμενο προβολής ή σχολιασμού. Παράλληλα, διαμηνύει πως είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους παραβιάζουν την ιδιωτικότητά της.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως η διάσταση με τον Στράτο Τζώρτζογλου έχει ξεκινήσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2025, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα που δεν αφορά τρίτους ούτε προσφέρεται για δημόσια κριτική.

Το εξώδικο

Το δελτίο Τύπου που εστάλη από τον δικηγόρο της, Όθων Παπαδόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Από το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνεται ότι έχουμε λάβει από την εντολέα μας κ. Σοφία Μαριόλα την ρητή εντολή να προχωρήσουμε στις νόμιμες δικαστικές ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε προβαίνει σε παραβιάσεις ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της ίδιας και των φιλικών της προσώπων, μετά από τις επανειλημμένες παράνομες αναφορές στην ίδια και την προσωπική της ζωή, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο στο διαδίκτυο και σε τηλεοπτικές εκπομπές."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση